ברוכים הבאים, אורח

נושא: יומן 2213 צפיות

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 2 שבועות #144862

ואו זה אדיר להגיע לכזה הרגש!!
הרמת אותי! איזה מבט על החיים!
הלואי על כולנו! אמן!

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 2 שבועות #144908

• Trying11211
  • רצף ניקיון נוכחי: 196 ימים
  • דירוג כסף

שבוע טוב
מה אומר מה אדבר הלב סתום, מרגיש עצוב, אבל זוכרים מעשים רעים לא יעזור, פשוט זה לא יעזור, ולא רק שזה לא יעזור, אם אלך בדרך רע אזי העצבות ימשיך עוד יותר ויותר.
עכשיו אין לעשות שום דבר, רק יכנע את לבב הערל להנהגת השם, ואם רצון השם הוא להרגיש ריקנות ושעמום ותימהון אזי נקבל את זה, ואשמח לקיים את רצונו בזה.

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 2 שבועות #144909

ואו אתה מדהים בכנות ובאמונה הפשוטה!
נגעת בליבי מאלך לך מכל הלב שמחה אמיתית
ופנימית תמיד
אוהב אותך!!!!

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 2 שבועות #144935

• Trying11211
  • דירוג כסף

בוקר טוב וחנוכה שמח
לא יודע אם זה נכון או לא, ואם מעוניין לאף אחד, אבל היה לי תחושה אתמול אצל הנרות חנוכה, והיה אצלי כמו אור הנרות שהאיר לי את הלב.
כמה פעמים האדם רואה את חסרונותיו כשלונותיו, ומרגיש עצמו כמו חולה הצריך לרפואה, אם הוא בעניין התמודדות שלנו שנראה שזהו כמו חולי, ואין באפשרותו להתמודד בזה לבד, רק צריך לעשות משהו בשביל זה, משהו שישנה את מהותי כדי שאוכל להתמודד עם זה בעזרת השם.
אבל אתמול אור הנרות הבהיר לי נקודה חשובה עד למאוד, חולי זהו דבר שאני לא רוצה, אני רוצה להיות בריא, ואם יש לאדם חולי אז הולך לרופא כדי להתרפאות מהחולי, אבל מי שיש לו מחלה ר”ל הולך לרופא ומקבל תרופות ומתרפא, וחוזר להיות אותו האדם שהיה לפני החולי.
לא כן אצל ההתמודדות שלנו, אני לא רוצה לקבל תרופה כדי שאוכל לחזור לחיים שהיה לי מקודם, כי עיקר החיים היה חסר לי, חייתי חיים חסר לב, חיים בלי קשר להשם, וההתמודדויות האלו הביאו אותי לחיים טובים ומאושרים, חיים עם קשר אמיתי להשם יתברך, חיים עם קשר אמיתי לאשתי והילדים הנחמדים שלי, וחיים עם קשר אמיתי לעצמי, להרגשים שלי, למחשבות שלי.
ולכן אבא ימי חנוכה הם ימי הודאה, אני מודה להשם יתברך על כל ההתמודדויות שנתת לנו, לזכות עי”ז לחיים טובים ומאושרים

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 2 שבועות #144936

• שמואל גלבוע
  • רצף ניקיון נוכחי: 50 ימים
  • דירוג כסף

יפה מאוד 

מדהים לשמוע 

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 2 שבועות #144947

Trying11211 כתב on 20 דצמ' 2022 08:53:

בוקר טוב וחנוכה שמח
לא יודע אם זה נכון או לא, ואם מעוניין לאף אחד, אבל היה לי תחושה אתמול אצל הנרות חנוכה, והיה אצלי כמו אור הנרות שהאיר לי את הלב.

לא כן אצל ההתמודדות שלנו, אני לא רוצה לקבל תרופה כדי שאוכל לחזור לחיים שהיה לי מקודם, כי עיקר החיים היה חסר לי, חייתי חיים חסר לב, חיים בלי קשר להשם, וההתמודדויות האלו הביאו אותי לחיים טובים ומאושרים, חיים עם קשר אמיתי להשם יתברך, חיים עם קשר אמיתי לאשתי והילדים הנחמדים שלי, וחיים עם קשר אמיתי לעצמי, להרגשים שלי, למחשבות שלי.

א. וודאי שמעניין אותנו תמיד יש לך תובנות טובות ומחזקות
ב. איזה כנות ועין טובה יש לך יהי רצון שאני ילמד ממך!
תמשיך להאיר לנו!
אוהבים אותך!

נערך לאחרונה: לפני 11 חודשים, 2 שבועות על ידי משה שלמה.

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 1 שבוע #144975

• Trying11211
  • דירוג כסף

ערב שבת חנוכה
הבית בלגן, כולם עצבניים, כולם צועקים, ואני יודע שאני צריך להישאר רגוע, ולעזור בכל היכולת שלי, אבל אני לא צריך לטפל בהכל, ואיך שיהיה, יהיה טוב, עוד מעט יהיה שבת, נרות חנוכה יהיה דלוק בעזרת השם, ואח”כ ידלקו הנרות של שבת, ואם אזכה להיות רגוע השלווה יחזור להביא בעוד כמה דקות.

אנא אבא תעזור לי שלא לאבד את הדעת בכל הבלגן, כי יהיה מאוד קשה למצוא אותו בתוך הבלגן אח”כ. 

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 1 שבוע #144980

אשריך!
כתיבה ושיתוף בשעת ניסיון 
זה הדבר הכי קשה והכי מועיל!!!!!!!
אוהבים! מקווה שהסתדר...

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 1 שבוע #144983

• Trying11211
  • דירוג כסף

שבוע טוב
תודה רבה משה שלמה, כן בא שבת בא מנוחה, היה פה נס חנוכה, כי נכנסו היוונים להיכל היינו הבית מקדש מעט שלי, ורצו לטמא הכל, על ידי הבלגן בבית, שהביא בלגן בראש, אבל באו בניך לדביר ביתך, היינו שזכרנו שאנו בני א-ל חי, והבית שלי הוא הבית המקדש מעט, ופינו את היכלך וטיהרו את מקדשך, ומצאנו פך שמן טהור, והדליקו הנרות בחצרות קדשך בבית המקדש מעט שלי, הנר חנוכה ונרות שבת, וקבעו ימי השבת שקבוע וקיימי להודות ולהלל לשמו הגדול על נסיך ועל נפלאותך ועל ישועתך.

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 1 שבוע #145010

• Trying11211
  • דירוג כסף
אני שוכב במיטה לא מרגיש כל כך טוב, יש לי הרבה הרבה זמן ריק, אין מה לעשות, לא יכול ללמוד, כי הראש שלי לא עובד ואין לי כוח. 

פתאום מישהו בא לבקר אותי, הוא שאל אם אני זוכר אותו, כי זה הרבה זמן שלא נפגשנו, הוא רוצה לעזור לי להרגיש טוב יותר, יש לו תוכנית מדהימה בשבילי, רק עכשיו כשאתה לא מרגיש טוב אתה צריך לנסות להנות קצת, בוא ננסה למצוא כמה תמונות וכו’ וכו’, או לחשוב על כל פנטזיות שהיו לי בעבר, ואח”כ ארגיש טוב יותר קצת, ובאם לא ארגיש טוב יותר, אבל סוף סוף נהנתי מזה בשעת מעשה.

אבל אין לי כוח להילחם איתו, אני יודע שלא ארגיש טוב יותר אחר כך, להפך אני ארגיש הרבה יותר גרוע, אבל מה אני יכול לעשות אני לא יכול להילחם בו עכשיו, לכן אני חושב שלא אכנס לחלוק או לדיונים כלשהם איתו, אתן לו לדבר מה שרוצה, ואני אסתובב לצד השני לשכינה שנמצא למעלה מראשותיו של חולה, ואני אדבר עמו, לשמוע מה שיש לו לומר לי.

תגובה: יומן לפני 11 חודשים, 1 שבוע #145012

אוהבים אותך אתה איש מדהים!

תגובה: יומן לפני 11 חודשים #145096

• Trying11211
  • דירוג כסף

עכשיו עדכנתי את האתגר שלי בעזרת השם יתברך למאה וארבעים יום, אבל קשה לי מאוד עכשיו, יכול להיות שהצום היום גרם לי, או החוסר שינה גרם לי, או שילוב של שניהם, או שהשי”ת רוצה לנסות אותי עכשיו בשעה שאני חלש ועייף, ורוצה לראות אם אני יסכים להעביר כל המחשבות שלי אליו, או שאפול על ידי המחשבות המוזרות האלו.
דבר אחד אני אומר לעצמי, יהיה מה שיהיה ואיך שיהיה לא אפסיק הקשר שלי עם אבא שלי, הוא כל כך אוהב אותי, ולכן כיון שאיני יכול להתמודד לבד עם כל הנסיונות האלו, אני ילך אליו, לחסות בצל כנפיו, ואמר לה’ מחסי ומצודתי אלקי אבטח בך כי הוא יצילך מפח יקוש

תגובה: יומן לפני 11 חודשים #145098

הלוואי עלי מחשבות כאלה צדיק שכמותך!

תגובה: יומן לפני 10 חודשים, 3 שבועות #145148

• Trying11211
  • דירוג כסף

שבוע טוב לכל החברים
אין לי באמת מה לכתוב, ברוך השם היה שבת נעים, ואתפלל להשי”ת שאוכל לגלות כבודו בעולם עוד קצת

תגובה: יומן לפני 10 חודשים, 3 שבועות #145150

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג פלטיניום
Trying11211 כתב on 03 ינו' 2023 20:58:

עכשיו עדכנתי את האתגר שלי בעזרת השם יתברך למאה וארבעים יום, אבל קשה לי מאוד עכשיו, יכול להיות שהצום היום גרם לי, או החוסר שינה גרם לי, או שילוב של שניהם, או שהשי”ת רוצה לנסות אותי עכשיו בשעה שאני חלש ועייף, ורוצה לראות אם אני יסכים להעביר כל המחשבות שלי אליו, או שאפול על ידי המחשבות המוזרות האלו.
דבר אחד אני אומר לעצמי, יהיה מה שיהיה ואיך שיהיה לא אפסיק הקשר שלי עם אבא שלי, הוא כל כך אוהב אותי, ולכן כיון שאיני יכול להתמודד לבד עם כל הנסיונות האלו, אני ילך אליו, לחסות בצל כנפיו, ואמר לה’ מחסי ומצודתי אלקי אבטח בך כי הוא יצילך מפח יקוש

כל הכבוד על הפוסט המיוחד.
אני מעריץ אותך ואת הדרך שלך.

מאחל לך לך המון הצלחה בעז"ה!

זמן ליצירת דף: 0.65 שניות

Are you sure?

כן