ברוכים הבאים, אורח

האם לעודד או לבקר את עצמי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: האם לעודד או לבקר את עצמי 11 צפיות

האם לעודד או לבקר את עצמי לפני 23 שעות, 39 דקות #154864

ראיתי שאחרי שאני נופל אני צריך לחמול על עצמי כי סך הכל אני התמכרתי בגיל צעיר כי לא ידעתי איך להתגבר ואף אחד לא עזר לי בענין... אבל השאלה האם זה לא יגרום לי לזלזול בחטא ולעוד נפילות בלי תחושת אשם כי הרי אני לא אשם?

נערך לאחרונה: לפני 23 שעות, 38 דקות על ידי אברהם איש.

תגובה: האם לעודד או לבקר את עצמי לפני 14 שעות, 53 דקות #154868

חבר יקר ואהוב,
אני למדתי שמצד אחד אני צריך לקבל את ההתמכרות שלי, ולא להיכנס לרחמים עצמיים,
אך מצד שני, אני לא יכול להגיד לעצמי שאני מכור וממילא אני אמשיך לעולם להמשיך להשתמש, כי הרי קשה לי ואני לא אשם וכו'....
ולכן אני עושה כל יום את הפעולות של 12 הצעדים, שזה דבר שלמרות שאני לא אשם ואני לא מצליח להתגבר, אבל זוהי דרך שנותנת לי כלים שלבסוף על ידם אני נשאר נקי ושפוי.
כך שמצד אחד אני מקבל את ההתמכרות שלי ולא נכנס לרחמים עצמיים, ומצד שני אני עושה את מה שאני כן יכול לעשות, ומה שעוזר לי למרות הקושי.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן