ברוכים הבאים, אורח

רק בשבוע שעבר הגעתי לפה...
(0 צופה) 

נושא: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... 47180 צפיות

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120575

• Kdouchat
  • רצף ניקיון נוכחי: 85 ימים
  • דירוג פלטיניום

אשריך המשתוקק, ובהצלחה רבה !

אני גם אוסיף את המילה שלי בהקשר לדיון המרתק.

לפני כמה שנים הלכתי לפסיכיאטר חרדי בשביל להתייעץ איתו על הבעיה. הוא שאל הרבה שאלות והמסקנא שלו היתה :

אתה אולי 95 אחוז חולה ורק 5 אחוז מקסימום זה יצר הרע.

אני לא יודע אם הוא צודק אבל מאותו רגע הבנתי שמדובר על מחלה.

המשתוקק היחד תנסה להתרכז על היום, ולא לדאוג אם השבוע השני תצליח או לא וכו' אלא להתרכז בשמחה שיש לך על היום הנקי. אני יודע שזה מאד קשה לחשוב ככה בפרט לנו המכורים. אנחנו רוצים ביטחון שהבעיה נעלמת לתמיד, אבל אין דבר כזה ! גם אם מדובר ביצר הרע !

אוהב אותך !

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120588

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג פלטיניום

תודה רבה לכל המגיבים, על הדברים החמים והיקרים!
ב"ה עדיין נקי, אבל הנסיונות מתחילים... עוד לא בצורה חזקה, אבל הולך ומתגבר...
ביום שישי בזמן שהלכתי ברחוב לבדי, ראיתי מונח על המדרכה - מגזין של תועבה, מאלה שנמכרים בכל חנות או קיוסק. זה מפתה, אבל עולה כסף...בפרט כשאתה נשוי - אתה לא יכול לייצר "חור" גדול מידי בכיס, גם בגלל האחריות ובעיקר בגלל ש"היא" תעלה על זה...
ה' עזר, ובדיוק כמה זמן לפני, ביקשו ממני שאעביר שיעור על רמה בשבת. אז לפני שיצאתי מהבית - למדתי את המקורות, וכשהלכתי ברחוב סידרתי אותם בראש והכנתי את השיעור, בדיוק באמצע הסברות, העיניים שלי נתקלות בדבר המפתה הזה המונח "הפקר" על הרצפה, ב"ה בסיטואציה כזאת - באמצע לימוד, פחות מתחשק להרים ולקחת...
אבל למרות זאת, אני בטוח שאם זה היה קורה לי לפני יותר משבועיים, אין ספק שגם באמצע הלימוד הייתי עושה "איתכפיה" על היצר הטוב... ומרים וטומן בתיקי... ה' ירחם.
עיקר ההצלחה שלי היא ע"י האתר הזה ובכח שהוא מעניק בסגולותיו המיוחדות.
במוצ"ש, הייתי בתחנת רכבת והיה איזה שהוא מראה רע, והיה באמת קשה... אבל אחרי מעידה של כמה שניות, השתדלתי מאוד לא להסתכל.
אני מפחד מהתגברות הנסיונות היום ובימים הבאים... "אשרי אדם מפחד תמיד" וק"ו אני המכור...
אבל אין ספק שה' יעזור. וכמו שהעירו לי בצדק, אני שמח על כל יום נקי.
חזקו ויאמץ לבבכם כל המייחלים לה'!

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120592

• מתרפא
  • רצף ניקיון נוכחי: 210 ימים
  • דירוג פלטיניום

שיהיה לך המון בהצלחה מאחל לך שתצליח לעבור את הנסיונות הקשים שעוד יגיעו כי הם חלק מהחיים שלנו כמכורים

אתה לא לבד.. כמוני כמוך ועוד רבים. 

אותי לימדו לא להיאבק בזה.. זה יותר חזק ממני..
צריך ללמוד להרפות לשחרר ולוותר על זה. למסור את זה לאלוקים. להיכנע לדחף הזה. להבין שהוא חזק ממני ואין לי סיכוי מולו.. רק אלוקים יכול לעזור לי לוותר עליו ורק להיום. לעכשיו.

מתפלל לאלוקים בשבילי בשבילך ובשביל כולם - שנזכה לוותר היום על כל פעולת תאווה ושנזכה למצוא בו את מה שאנחנו מוצאים בתאווה.

אוהבים!

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120593

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

תודה רבה על העידוד ויישר כח.
אני רואה אצלך בין השורות - את התיאוריה של 12 הצעדים...
אני באופן אישי - לא סגור על העניין הזה...
אגב, אני מאוד שמח בתגובותיך, יש בהם הרבה...
כל הישועות!

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120594

• אבי גולן
  • רצף ניקיון נוכחי: 208 ימים
  • דירוג פלטיניום

משתוקק היקר,
כל הכבוד על הכנות,
תמשיך לשתף,
ממליץ בחום להגביר יותר פעולות, כגון קשר טלפוני עם חברים מהפורום,
ובעז"ה יקרו לך דברים טובים.

אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120596

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

תודה רבה. אני חושב על זה.
אם ירצה ה'

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120600

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

אחרי כמה ימי נקיות לדעתכם אוכל לחזור לעצמי - מבחינת כשרונותי והמימוש העצמי - למשל - התמדת הלימוד, תפילה כמו שצריך וכדו'?
לבנתיים אני ב"ה נקי יותר משבוע, אבל לא מרגיש התקדמות בכל אותן תופעות לוואי הנ"ל

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120604

• מתרפא
  • דירוג פלטיניום

אני בטוח שזה משתנה מאדם לאדם .. וגם מאופי וכמות השימושים וכו'...

אצלי לעבור 29 ימים בלי להשתמש היה בגדר בלתי אפשרי או רק עם התערבות על טבעית... נס..

שמח שאתה נהנה מהתגובות שלי ועוד יותר שמח לראות שהצעדים עושים את דרכם אל תוך החיים שלי וההתייחסות שלי למציאות ולמחלה כי לפני כן כלום לא עבד..

אוהבים!

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120606

• יהודי מתוק
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • דירוג פלטיניום

גם אני חושב שזה משתנה מאדם לאדם יש כאלה שכשהם נקיים הם לומדים הרבה יותר טוב ובכללי יותר שמחים(אני חושב שאני לדוג' ביניהם) ויש כאלה שדווקא תקופת הנקיות הראשונה מעלה אצלם את כל מה שהתאווה מנסה להסתיר ולחפות כמו עצבות בדידות מתח עצבים ואז גם הלימוד פחות טוב..
מה שבטוח שלכולם אחרי תקופה ארוכה החיים הופכים להיות הרבה יותר טובים יותר פנימיים מחוברים לעצמם לסביבתם ולהקב"ה..
תהיה סבלני ותקבל באמונה ובאהבה את מה שהקב"ה שולח לך..
המון בהצלחה אח יקר!!
תמשיך לשתף אותנו..

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120613

ממה שלימדו אותי:
כל מה שתנסה לשנות מה שאינך יכול, לא רק שזה בזבוז כוח אלא גרוע  מכך זה מסיח דעת ממה שיש בכוח לעשות.

ובעיננו: התגובה הראשונית שלי לכל פעם שהתעוררה 'תאווה' היה להתעצבן על עצמי איך אתה מסוגל להימשך לזה וכו'.

תגובה כזאת לא רק שאינה מביאה תועלת, (וכי יש בכוחי לשנות את המציאות שזה כן מושך אותי?!) היא הפריעה לי והסיחה את הדעת ממה שכן צריך לעשות והוא ללמוד לשלוט במה שכן תלוי בי,

אני צריך לדעת לקבל את  מה שאני 'לא רגוע' ומרגיש דחף, זה בסדר! ולא צריך לנסות לכבות את השריפה, לקחת בקלות ו'פשוט' לא לפעול על פי התאווה.

[בפועל הבנה הזאת לא כל כך עזרה לי, כי כל סיפורי התאווה הרסו לי את התדמית שלי על עצמי, שאני לא כזה 'נקי' כמו שאני נראה וכולם אומרים, וכל זמן שיש כאלו דברים אי אפשר להצליח באמת בתורה וכו', ככה שלא היה לי בלב מקום לעוד מחשבות,
רק כשהתחלתי להבין שזה יושב לי על 'בריחה' וניתוק -דברים שחשובים לחיים מאוד אבל אין לי את הרגשות הקשות כמו ב'עבירות'- יכולתי להתרכז במה שאני יכול לעשות]

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120620

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

רדום פה היום...

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120624

• מתרפא
  • דירוג פלטיניום

כנראה כולם החלימו 

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120635

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

שלום לכולם, חייב לשתף במשהו
ב"ה אין לי גישה לאתרי פורנו, אז איך כן נפלתי שם כמה פעמים?
לא כתבתי את זה כדי לא לתת רעיונות לאף אחד... אבל כעת זה לא רלוונטי...
הייתי הולך לרכבת, עולה לאיזו תחנה שקטה, יושב בצד וגולש.
בימים האחרונים הייתי צריך באמת ליסוע לאיזה מקום, הגעתי לתחנת הרכבת והוצאתי את המחשב, הפעם רק בשביל להכנס לאתר המדהים הזה... אבל להפתעתי - אין אינטרנט. התקשרתי למוקד הרכבת ואמרו לי שהחליטו להפסיק את השירות של האינטרנט חינם משום שזה לא משתלם להם יותר כי להרבה אנשים יש חבילות גלישה.
התאכזבתי שאני לא יכול כעת להכנס לאתר, אבל למעשה שמחתי מאוד, בדיוק בתקופה שנכנסתי לאתר רציני ואני מנסה להיגמל, ה' עזר ועשה כך, וכמו שאמרו חז"ל "חייב אדם לומר - בשבילי נברא העולם"...

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120638

אם יורשה לי לשאול שאלה:
למה אינך מתקין סינון קבוע במכשיר הנייד (כגון של רימון)?!
על מי אתה בוטח?! האינך יודע כמה ערמומי המוח כשמחפש את ה'סם' שלו?!
נכון שסינון אינו פתרון, אבל תחשוב רגע, האדם (ו'מכור' עאכו"כ) הוא בעל שינויים, ומה שחשוב ותופס לו אתמול לא בהכרח ירגיש ככה היום.
אז בא נגיד אדם שיש לו 20 מצבי 'חולשה' ליום (או שעה או שבוע) אם יש לו זמין לפניו 5 מצבים ביום בו יש לו גישה חופשית, הסיכוי גדול שחולשה וגישה יפגשו ויתחיל חגיגה.

בפועל אצלי: כל התובנות לא עזרו והיה צריך לקרות משהו שיזעזע אותי לעשות. ואז התקנתי 'רימון' בעלות מלאה [כי לא רציתי לערבב כאן את ההמצאות וחסכונות שימציא לי המוח הערמומי, וגם כי אם משלמים זה טיפה יותר מחייב].

אני מספיק מתמצא במחשבים שאני בקלות יכול לעקוף את החסימה,
אז הפקדתי את הסיסמה ביד מישהו קרוב שהתחייבתי להיות אתו כֵּנֶה ובקשר מתמיד [הוא אינו יודע פרטים מה קורה איתי מבחינתו זה הזהירות שכל אחד צריך] והוא תמיד זמין לי כשצריך לפתוח, כל פעם שואל אותי לְמַה או לכמה זמן,

ומאז (תהליך שלא לקח יום אחד) [כמעט....] ולא השתמשתי במחשב לא מסונן.

'ולא תשים דמים בביתך כי יפול הנופל ממנו'...

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 10 חודשים #120639

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

צודק. אפשרי גם כשבדרך כלל אין לי אינטרנט בכלל?

זמן ליצירת דף: 0.78 שניות

Are you sure?

כן