חברים.... מתבייש אבל מאפס....
אחרי כמה ימים קשים - נכנסה בי ג'ננה... טרוף
היו היום ממש - מלא התגברויות כאלו שגרמו לי לפתע לכאבי ראש עזים (ממש באופן פיזי, הרבה זמן לא חויתי את זה), אבל אז - התחיל מתמונה בעיתון -והחמיר עד לסוף... אט אט הידרדר למראות רעים יותר עד למראות של שאול תחתיות ממש עד שהובילו ל... כל זה במשך שעתיים וחצי.
כעת היצר ניסה לומר לי - נפלת - אז תמשיך עוד כמה ימים או אפילו כמה שעות ואז תתחיל לספור שוב... כמו ששר שולי רנד - "מאחר שנלכדת ברשת, עכשיו פרפר בה להנאתך"...
אבל אני אומר "וי לי שהכעסתי את אלהי" לא אכעיסנו שוב... התחלתי ספירה חדשה... בעזרת ה' נעשה ונצליח.
אחחחח איזה כאב... קשה קשה קשה... רע לי....
ועכשיו לצד השני של המטבע (ולמרות שממש ממש קשה לי עכשיו לכתוב דברים טובים ומשמחים, כי כולי בושה מבורא עולם - אני חייב אבל חיייב לכתב - כי ראיתי פה כמה שנפלו ונכנסו לדיכאון, אני רוצה שגם הם וגם אני - נזכה לשמחה)
ב"ה אני אחרי 33 ימים נקיים. בחינת "גל" עיני... ה' גילה לפני דרך לצאת מזה
אני כואב ובוכה על הנפילה - אבל מצד שני שמח שאני בדרך נכונה - על מסלול של החלמה - ע"י האתר החשוב הזה, שבעקבותיו אני גם מתכתב עם אחד החברים במייל.
איזה כף היה לחוות 33 ימים נקיים! ממש גן עדן!
הנפילה הזאת מובנת מאליה אם מסתכלים במבט נטרלי, אם מאז שנכנסתי לאתר לא היו שום נפילות - אז הייתי כבר מלאך... אבל כולנו בני אדם ועל תקופות נקיות ממושכות יותר, יהיה עלי לעמול, והפעם - ביתר שאת ויתר עוז... מקבל על עצמי בל"נ (כדי לא לחטוא גם בעוון נדרים, אבל קבלה חזקה בעז"ה) לא להכנס יותר לספריה עירונית כל שהיא כשאני לבדי.
אני חושב שחברים רבים באתר שראו את העידודים שלי לכולם (שהיו מאהבה ודאגה כנה לחברים היקרים) וראו שאין לי נסיונות - תהו אם מדובר במכור או עושה את עצמו... עכשיו קיבלו את התשובה...
אבל בעז"ה אמשיך להשתדל - ואפתח בפעם המי יודע כמה - דף חדש... בפעם השלושת אלפים ומשהו - לא אפול!!! זו השאיפה... אעשה את כל המאמץ... "כי נפלתי - קמתי" אני לא מפחד! גם לא מאלו שיגידו לי - עכשיו שנכשלת - עזוב את דרך האמצע - לך לשיטה כל שהיא. אני אומר - כל אחד והדרך שמוצאת חן בעיניו, מי שמעוניין בכך - אשריו!!! מעריך אותו. אבל אני לא מסוגל, אצלי העיקר זו השמחה, ההבנה של מצבי, העבודה היום יומית ממש...
ואצליח, ועוד איך אצליח... אבל רק בעזר הבורא יתברך! אני כלום.
מתחיל להסתער מחדש - עם חשק ותנופה הרבה יותר גדולים.... עם אש בעינים....
ה' יעזרנו על דבר כבוד שמו! בהצלחה רבה לכולם! לא להתייאש! בסוף נעלה מהבור!