ברוכים הבאים, אורח

רק בשבוע שעבר הגעתי לפה...
(0 צופה) 

נושא: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... 47181 צפיות

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120883

• ניסן
  • רצף ניקיון נוכחי: 497 ימים
  • דירוג פלטיניום

היי
ספונסר הוא חבר תוכנית, מכור בהחלמה בדיוק כמונו, עם ימי ניקיון מעל חצי שנה.
מסתבר שרק מכור בהחלמה יכול להבין אותנו היטב, ואנחנו שומעים לדבריו.
הספונסר מראה את הדרך למכור שמתחיל בתוכנית, אומר לו אילו פעולות הוא צריך לעשות, והוא אוזן קשבת לקשיים שמתעוררים במעלה הדרך.
באם תחליט להגיע לקבוצה חיה, בסוף הפגישה שואל המנחה מי מוכן להיות ספונסר.
מכורים שמוכנים מרימים את היד .
ממליץ לך מאד להגיע למפגש אחד של קבוצת SA במקום מגוריך או בכל מקום שתבחר.
בהצלחה רבה

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120896

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג פלטיניום

ב"ה 
26 יום כמניין שם הוי"ה ברוך הוא.
מכיוון שאני עסוק בפרוייקט מסויים, לא היו נסיונות בימים האחרונים.
ה' יעזור הלאה.
אני מרגיש שזה רציני, אבל לא יודע מה יהיה הלאה, אני בעיקר לא יודע - מה אני עושה כדי להמשיך הלאה בנקיות...
חוץ משוטטות בפורום הזה זמן רב, כתיבה ושיתוף. זה הרי דבר שלא עושים כל החיים...

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120901

• יהודי מתוק
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • דירוג פלטיניום

"השלך יהבך אל ה'"
אל תירא ואל תפחד אחי היקר אם הקב"ה עזר לך להגיע למנין שמו הוא יכול לעזור לך גם להגיע למנין אלוקים(187 יום)...
ממליץ לך להתחיל לקרוא את החומר הרב שנמצא באתר ולהתחיל ליישם מה שנראה לך מתאים...
בהצלחה אחי חייב לציין שאני מאד שמח לקרוא את היומן שלך הכנסת פה באתר רוח חדשה ורעננה מלאה באמונה ושמחה המשך כך כי כוח עז לך...

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120906

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

תודה רבה...
הצבת לי אתגר גדול...  :-)

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120947

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

שלום חברים.
בשבת כשנחתי בצהריים, ההרהורים החלו לדפוק אצלי, ב"ה הצלחתי לסלקם - ע"י שנזכרתי באתר הזה ובכם...  - שלי - שלכם הוא...
אמנם אני עדיין אובד עצות - כאשר אני יודע שהסיבה שאני נקי כעת - נובעת רק מהאתר! אחרת ... חלילה.... אז מה עושים?
כמו כן, רציתי לשתף אותכם בקושי נוסף - ה"תלות" שלי באתר - מזמנת לי פחד וחרדה יום יומי, שלא יגלו אותי... שלא יראו...  כל פעם שאני סוגר את המחשב - אני מקפיד לצאת מהמייל שלי לגמרי כדי שמישהו לא יכנס בטעות ושלא יפרצו לי...
בשבוע שעבר היה לי חלום בעתה - שחברים מהכולל תופסים אותי על חם - כותב באתר וסונטים בי - "זה מה שאתה"...?     אכן כן, זה מה שאני, אבל החשש נשאר.  

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120953

• אבי גולן
  • רצף ניקיון נוכחי: 208 ימים
  • דירוג פלטיניום

משתוקק היקר,
תודה על השיתופים,
מחזיק לך ידיים, ממליץ מאוד לנסות למצוא חבר מהפורום להיות איתו בקשר טלפוני, ואז לבדוק את הקבוצות הפיזיות לקדם את החלמה שלנו.

אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120967

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום
חברים עכשיו עכשיו - אני בצרה צרורה.... זה הגיע......

אתמול בלילה והיום בבוקר היה לי מאוד עמוס.
לפנות בוקר היה לי חלום תועבה וכמעט... עד שפתאום התעוררתי ואז זה היה תלוי בי, אחרי מאבק בתוך עצמי כמה שניות - התגברתי ב"ה.
כעת ממש - אחרי השעות העמוסות והמייגעות, פתחתי את המחשב כדי לשלוח כמה מיילים ולהתעדכן בחדשות על המצב בדרום, 
והנה - תוקפת אותי תשוקה לא טובה..., תשוקה חזקה... יש לה גם טיעונים, הנה כבר הגעת ל31 יום ב"ה, קיבלת מדליה של דרגה 5...  עכשיו אפשר לאפס ולהתחיל שוב ופעם הבאה יהיה יותר טוב....
אני במאבק אמיתי, לבנתיים טרם הובסתי

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120969

• מתרפא
  • רצף ניקיון נוכחי: 210 ימים
  • דירוג פלטיניום

מתפלל עבורך שתצליח !

ממליץ לדבר עם חברי תכנית או אפילו להיפגש, לי זה עוזר.

אוהבים!

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120973

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

שלום לכולם!
ב"ה הכל טוב...
אתמול בצהריים אחרי יום וחצי עמוסים מאוד, התיישבתי לפתוח מייל וגם חדשות על המצב בדרום....
התאווה התעוררה ותקפה, רצתה לבוא לידי ביטוי, להכנס לכל מיני אתרים... מאבק התחולל בקרבי - אבל לא לזמן רב - הייתי מוכן לזה ואמרתי לתאווה - ידעתי שתגיעי, חיכיתי לך... נכנסתי מיד לאתר היקר הזה, שיתפתי... אח"כ עברתי על כמה פוסטים ואז התכתבתי עם חבר יקר מהאתר - בצ'אט במייל...  ב"ה זה מאוד עזר - ולעת עתה, התאווה דעכה.
ה' יעזור גם הלאה

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120981

חבר יקר!!

תחוס על עצמך ותתקין סינון טוב!
הסינון לבד איננו פתרון כלל אבל קריטי.
מהענינים הכי קריטיים לא ליפול הוא לא להאמין להרגשה שהכל בשליטה, ולהיות זהיר, לכל אדם יש שינויים במצבו ורגעי חולשה, והסינון הוא בדיוק בשביל זה.

מי שרוצה ליפול מהגג, גם גדר לא יעזור,
אבל מי שלא רוצה ליפול לא יסתובב וישחק כשלידו תהום פעור.
דואג לך מאוד
בהצלחה!!

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120982

אגב:
גם בחיפוש חדשות, וגם בקריאת ספר על גדול מישראל,
מאז שהתוועדתי ל'החלמה' אני שם לב אם זה עוד מלבוש להרצון ל'בריחה' וניתוק.

ומנסה לשנות את הצורה בו אני עושה אותה שלא יהיה מקום ל'לאבד את הראש' וכמה שיותר לחבר לחיים שלי = דבר מה שאני יכול לעשות בנידון, ולא לשקוע בזה יותר.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120984

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

חבר יקר, זה היה בספריה העירונית...

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120988

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

אתמול בערב שוב היה קשה...
החלו לצוף כל מיני מראות מהסרטים שראיתי רק לפני כמה חדשים. ב"ה הצלחתי להתגבר.
ממתפלל שלא יחריף

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120990

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

גם היום קשה מאוד... התאווה מנסה לגרום לי להכנס למקומות לא טובים באינטרנט, אני נלחם בשיניים יותר קשה מאתמול ושלשום.
ה' יעזרנו על דבר כבוד שמו...

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 3 שנים, 9 חודשים #120991

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

חברים.... מתבייש אבל מאפס....
אחרי כמה ימים קשים - נכנסה בי ג'ננה... טרוף
היו היום ממש - מלא התגברויות כאלו שגרמו לי לפתע לכאבי ראש עזים (ממש באופן פיזי, הרבה זמן לא חויתי את זה), אבל אז - התחיל מתמונה בעיתון -והחמיר עד לסוף... אט אט הידרדר למראות רעים יותר עד למראות של שאול תחתיות ממש עד שהובילו ל...  כל זה במשך שעתיים וחצי.
כעת היצר ניסה לומר לי - נפלת - אז תמשיך עוד כמה ימים או אפילו כמה שעות ואז תתחיל לספור שוב... כמו ששר שולי רנד - "מאחר שנלכדת ברשת, עכשיו פרפר בה להנאתך"...
אבל אני אומר "וי לי שהכעסתי את אלהי" לא אכעיסנו שוב...  התחלתי ספירה חדשה... בעזרת ה' נעשה ונצליח.
אחחחח איזה כאב... קשה קשה קשה... רע לי....
ועכשיו לצד השני של המטבע (ולמרות שממש ממש קשה לי עכשיו לכתוב דברים טובים ומשמחים, כי כולי בושה מבורא עולם - אני חייב אבל חיייב לכתב - כי ראיתי פה כמה שנפלו ונכנסו לדיכאון, אני רוצה שגם הם וגם אני - נזכה לשמחה)
ב"ה אני אחרי 33 ימים נקיים. בחינת "גל" עיני... ה' גילה לפני דרך לצאת מזה
אני כואב ובוכה על הנפילה - אבל מצד שני שמח שאני בדרך נכונה - על מסלול של החלמה - ע"י האתר החשוב הזה, שבעקבותיו אני גם מתכתב עם אחד החברים במייל.
איזה כף היה לחוות 33 ימים נקיים! ממש גן עדן!
הנפילה הזאת מובנת מאליה אם מסתכלים במבט נטרלי, אם מאז שנכנסתי לאתר לא היו שום נפילות - אז הייתי כבר מלאך... אבל כולנו בני אדם ועל תקופות נקיות ממושכות יותר, יהיה עלי לעמול, והפעם - ביתר שאת ויתר עוז... מקבל על עצמי בל"נ (כדי לא לחטוא גם בעוון נדרים, אבל קבלה חזקה בעז"ה) לא להכנס יותר לספריה עירונית כל שהיא כשאני לבדי.
אני חושב שחברים רבים באתר שראו את העידודים שלי לכולם (שהיו מאהבה ודאגה כנה לחברים היקרים) וראו שאין לי נסיונות - תהו אם מדובר במכור או עושה את עצמו... עכשיו קיבלו את התשובה...
אבל בעז"ה אמשיך להשתדל - ואפתח בפעם המי יודע כמה - דף חדש...   בפעם השלושת אלפים ומשהו - לא אפול!!!  זו השאיפה... אעשה את כל המאמץ... "כי נפלתי - קמתי" אני לא מפחד! גם לא מאלו שיגידו לי - עכשיו שנכשלת - עזוב את דרך האמצע - לך לשיטה כל שהיא. אני אומר - כל אחד והדרך שמוצאת חן בעיניו, מי שמעוניין בכך - אשריו!!! מעריך אותו. אבל אני לא מסוגל, אצלי העיקר זו השמחה, ההבנה של מצבי, העבודה היום יומית ממש...
ואצליח, ועוד איך אצליח... אבל רק בעזר הבורא יתברך! אני כלום.
מתחיל להסתער מחדש - עם חשק ותנופה הרבה יותר גדולים.... עם אש בעינים....
ה' יעזרנו על דבר כבוד שמו! בהצלחה רבה לכולם! לא להתייאש! בסוף נעלה מהבור!

זמן ליצירת דף: 0.93 שניות

Are you sure?

כן