שלוש הערות קצרות:
1. אם אתה נשוי והמפתחות בידיים שלך, אני ממליץ בכל ליבי על חסימה של רימון/אתרוג/נט-צח וכו'. יש להם אפשרות לשנות את רמות החסימה, כך תוכל להיות ברמה גבוהה, ואם אשתך תרצה היא תזיז את הרמה. חוץ מזה, יש להם חסימה 'ממוקדת' לא של אתר אלא של תמונות בתוך אתר, וכך הם מורידים רק את התמונות מYNET וכו'. במידה והמפתחות לא בידיים שלך, או שיש אינטרנט של שכנים וכו'...הכי טוב להתקין את התוכנה K9 (תוכנה חינמית)שלמרות שהיא תשגע לאשתך את השכל מכיוון שצריך לפתוח אותה בכל פעם מחדש, היא יעילה.
אם מפריע שרימון/נט-צח עולים כסף אז אשמח אם תגיב להערה השנייה שלי.
2. אפשר להבין ממה שכתבת שאתה ממשיך לנסות 'לחיות כרגיל' ולחסום 'איכשהו' את התאווה. לאיו חברי היקר, זה לא עובד. כבר 3 שנים, מאז שהתחתנתי חשבתי שזה יעבוד בשבילי. אבל זה לא עובד. על מנת לעשות את השינוי צריך להבין שאני באמת לא יכול להשאיר את הדברים כרגיל (חשבת פעם לצרוך חדשות בערוץ 7 או כל רשת חרדית אחרת?). כמובן, שאם אתה לא מכור, אלא רק מסתבך מדי פעם, אז אני לוקח את דברי בחזרה. אם אתה מסובך עמוק לפחות כמוני, אז ההכרעה הראשונה שצריכה להיות לך היא לקחת את העסק הזה ברצינות, אולי ברצינות הכי גדולה שבה עשית איזו החלטה בחייך. זה באמת, ואתה יודע, לאיו - החיים שלנו תלויים בזה...
נתן