בס"ד
שלום ששון!
קראתי את הודעתך, וניכר שאתה עובר קושי גדול, ובין השורות נראה שחלק מרכזי בקושי, זה הסתירה בין איך שכולם רואים אותך, לבין מי שאתה מרגיש שאתה באמת.
ללא ספק זהו אחד מהקשיים כאן בעסק הזה של ההתמכרות, וכפי שכתב לך משה, הגעת למקום הנכון!
ישנו ספר בשם "צעד קטן לשינוי גדול", הנקודה של הספר היא, שברגע שאדם עושה שינוי, ולו הקטן ביותר, הוא כבר במהלך של שינוי. אלא צריך שהשינוי הקטן הזה יהיה משמעותי.
וכפי שמו"ר היה רגיל לומר, "פתחו לי פתח כפתחו של מחט, ואני אפתח לכם פתח כפתחו של אולם". אבל פתח של מחט צריך להיות מפולש = פתוח מצד לצד, כדי שיהיה פתח טוב. כנראה שזה שאתה מתעכב פחות מבמקווה זה כבר משהו בכיוון.
אני יכול לומר לך על עצמי, שאני לא הגעתי למעשים שלך, אבל מאידך גיסא, לא הייתי מסוגל לחשוב על חיים ללא הוצאת זרע, לפחות פעם בשבוע, אם הסתכלות של כשלוש ארבע ואפי' שש שעות פורנו, בשבוע. [לפחות, לעיתים זה היה הרבה יותר]
מאז שאני פה, אני כבר נקי 81 יום, ואני מרגיש שזה פחות ופחות מעניין אותי[על אף שבשום פנים ואופן, איני אומר שהיצר הרע - חלף!]. בנוסף לכך, דיברתי עם אשתי על האתר, ובכך הסרתי במקצת את עניין הצביעות.
הנקודה היא, שכאשר מתמידים, יש שינויים, לפעמים יותר, ולפעמים פחות.
בהצלחה, והמשך לכתוב פה!