מבקש להכיר טובה על 90 ימי נקיות. התחלתי לפני 92 יום את המסע בתקופה בה הייתי שרוי בבוץ שאל הצלחתי להיחלץ ממנו. כל זמן פנוי שהיה לי הייתי תר אחרי התאווה, אפילו תוך כדי הוואי החיים בבית הייתי מוצא זמן לעשות ל"ביתי"..90 יום אלו לימוד אותי מהי שפיות, שיוויון נפש ופשטות. עם זאת למדתי שחלק מהגורמים לרדיפת התאווה נמצאים ובאים לידי ביטוי בדרכים שונות והדרך אל החופש היא כמובן מסלול החיים כולם. פעמים רבות הקושי התמסר למשימות הביא אותי אל שיטוט קליל שכמובן ממנו אין מוצא. במשך הזמן אותו קושי שבא עם הפיקחות גרם לי במקום לשוטט במקומות כאלו, לשוטט סתם אל דברים מעניינים אחרים וכן לשמוע שיעורי תורה וכדומה, אמנם מבחינתי ברור לי שגם מקום זה אינו בריא ושעלי ללמד את עצמי לצלול אל העמל. אגב לדעתי ישנו דימיון בין הצלילה לתאווה לבין הצלילה אל העבודה והעמל, בשניהם לאחר הצלילה אני מרגיש בבית ואני שמח בעמל, אלא שהקפיצה אל התאווה במיוחד בזמנים בהם אני שבוי היא מידית ויש "משהו" מאחור שממש דוחף אותנו פנימה, ואילו לצלול אל העמל זה הרבה פחות טבעי כרגע עבורי, המים קרים וכבר פשטתי את כותנתי..
מקווה שאצליח לבנות גם הרגלים טובים חיוביים של עמל וכך תבנה אצלי קומה נוספת.
פותח פה בפני כולם חפלה חגיגית על 90 הימים, מודה לבורא עולם ואתר, מוזמנים להתכבד.
(כמו כן התחייבתי לשלם לאחר 90 הימים, חסות עבור אחר, משהו יודע כיצד עושים זאת? לתרום סתם את הכסף דרך האתר?)