תודה לכם חבריי היקרים.
בזכות הקב״ה ובזכות זה שאני צריך לעדכן מישהו על מצבי ולתת סוג של דווח המחוייבות הזו מחזיקה אותי נקי מיום א׳.
עדיין מפחד ,נורא מפחד שזה ישתלט עליי ואאבד את הראש ופתאום להיכנס שוב לסחרור מסוכן ולמצב של מאבק מחדש.לא רוצה את זה אבל אני צופה שזה יקרה.צופה מהצד ,ומונע מעצמי חשיפה למצבים מסוכנים.
מבין שהסיטואציה לא קלה ושזה רק מזמן בעיות מחשבות כאלו אבל כרגע זה ללא שליטה.הפחד הזה.יודע שיד על הדופק לא עוזר אבל זה קורה מעצמו.זה כמו שמשהו חשוב מצפה לך ואתה מפחד לא להצליח לזה,אתה תהיה מודאג בכל מקרה ואם מישהו יגיד לך שזה לא בסדר לא רק שזה לא מרגיע זה מכניס אותך לעוד יותר למעגל של דאגה.כי אתה גם חושב בנוסף להכל שמה שאתה מרגיש לא לגיטימי.
מנסה להעסיק עצמי בכל מיני דברים. קריאה, כתיבה, מוזיקה ,ספורט.לפעמים דבר לא מספק והשיעמום מתגבר.
במיוחד שנמצאים במשבר אז העצבות והדאגות משתלטות ואז אפשר ליפול בקלות.מנסה להתמודד ולא להתמוטט.
מצב של שיעמום וריקנות מאפיין כל מצב של גמילה מהתמכרות.ואני מקווה שכעבור כמה ימים ההרגשה הזאת חולפת.בכל מקרה צריך להדק קשרים כנראה עם אנשים כמוני זה יעזור לי.
תחזוקה נבונה- כוונתי הייתה להיות במצב של יציבות , להתמודד עם דחפים מבלי להשחק !! המלחמה הזו וההתמודדות פעם שעברה עייפה אותי ושברה אותי וחזרתי לזה. אולי כי לא נגשתי לזה בצורה הנכונה.ואז עם הזמן וויתרתי.
כשחזרתי לזה ראיתי שאין שם פרט להקלה לטווח קצר ,הקלה רגעית אין שם שום דבר טוב.הרגשה רעה בין הנפילות התכופות. רעה מאוד.
בכל מקרה היום מרגיש יותר טוב, מרגיש לי נעים.ומרגיש שזה הולך להיות עוד יום מוצלח ב.ס.ד! !
הולך למשמרת בקרוב.
תודה לכם חברים יקרים,