שלום,
לפני בערך שנתיים גיליתי את האתר המופלא הזה. אחרי תהליך אישי של התנתקות מאינטרנט פתוח עד כמה שיכולתי לשים חסימות, הבנתי שיש צורך להגיע לשיתוף עם חברים. בעיקר 2 חברים מכאן, שמרתי איתם על קשר טלפוני ודרך מייל, מה שנתן לי תקופת החלמה ארוכה. אבל עד שכמעט שכחתי מהבעיה שלי.
בתחילת הדרך הייתי עוקב אחרי מספר הימים הנקיים. לא האמנתי כשהגעתי ל 90 יום, ועוד פחות האמנתי כשהעתי ל212 יום. אבל אז, היצר מתחדש בכל יום, והדרך הסלולה כל כך פשוטה להתרסק שוב. אפילו אחרי הנפילה הכואבת הזאת, האמנתי ביכולת שלי לבד. האמנתי שעם חסימות טובות, ועם סדר יום עמוס בעבודה, בבית, בספורט, אצליח לחזור לחיים רגילים.
אבל אז, בתקופה האחרונה, אחרי כמה תסכולים, הגעתי למצב בו התחלתי לזרוק את הכל, רציתי רק תאווה, ויותר חזק, ויותר חי. עד שבאיזשהו שלב, הרגשתי מתוך החיפוש של כל התאווה הזאת, איך שזה לא טוב לי פיזית, ואיך שעוד שלב נוסף בתאווה, ואז חיי ישתנו לגמרי לרעה.
בהבנה שכלית לא מובן איך הפסקתי. ברור לי שזה חסד עליון שהביא אותי לשפיות, גם אם באותו זמן, לא הרגשתי את הטעם המתוק שלו, הרגשתי יותר את המתיקות ההרסנית של הסם החדש.
למה אני מספר את כל זה?
למדתי מהניסיון הארוך הזה שיש התמכרות\אובססיה (איך שתקראו לזה) שיכולה להתגלות רק לתקופות, וגם תופעה כזאת צריכה טיפול.
ודבר שני, אני רוצה להרחיב את מעגל החברים שלי, אבל במיוחד אשמח להכיר שותפים לדרך, והכי טוב אולי ספונסר, אבל שאני יכול לפגוש פיזית, אני רוצה לראות אנשים כמוני ממש שיש להם אותה התמכרות.
תודה לכל מי שיוכל לעזור.