אני ישאיר לחברים וותיקים שיענו למה מסוכן להתחתן במצב משומש,
אם הייתי מתחתן נקי החיים שלי כנראה היו נראים אחרת.
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.
אנ חושב שאם הייתי מודע אז להיותי מכור ומה המשמעות של להיות חולה במחלה הזו לא הייתי מתחתן
אבל תיזהר לקחת את זה אליך תתיעץ עם ספונסר וחברים שמכירים אותך ואוהבים אותך שתוכל להיות פתוח איתם ותתפלל על זה
בכל אופן שים דגש על ההחלמה שלך
אחי היקר דורי
כל כך מזדהה עם ההתלבטות שלך!
גם אני הגעתי לכאן כרווק משומש! הפחד שמא תפסיד את הזיווג שנועד לך משמיים... מצד אחד אוהבים מצד שני חוששים... מכיר את כל השאלות האלו מקרוב!
בחסד ה' היום אני בהחלמה, נשוי.. לא ברור מאליו!!
אחי אף אחד לא יכול לענות לך על השאלות שלך מלבדך! אתה צריך להיות בכנות מאוד גדולה עם עצמך האם נכון לך להמשיך את הקשר הלאה או להפסיק.. האם בכלל עכשיו להיות במצב של קשר זוגי.. אולי נכון להתמקד בהחלמה.. תשובות לשאלות אלו מצריכים כנות עמוקה עם עצמך בלי פחדים ובלי פשרות!
אני יכול להמליץ לך בחום (אם יש לך כבר..) להתייעץ על כך עם הספונסר שלך...
בכל מצב בסופו של דבר ה' ישלח לך את מי ששייכת לך, זה קורא בלי קשר למה שתעשה או לא תעשה.. אתה צריך לעשות את כל ההשתדלויות מצדך לשמור על יום נקי ולהתקדם כמה שתוכל בצעדים.. מעבר לך "השלך על ה' יהבך והוא יכלכלך.."
בהצלחה
אוהבים
הייתי מציע לך לפרוס את השאלה בפני אדם גדול שמכיר אותך ואת המקרה לפרטי פרטים,
בגדול, מי שלא היה מודע לעניין הצעדים ולהרסניות שבלהתחתן מכור - כך עשה.
אבל מלכתחילה, ברור שלא כדאי להיכנס למיטה חולה.
אתה חייב להבין - גם היא מתאימה לך הכי בעולם, אתה לא באמת יכול לחלוק חיים עם מישהי, זה יטרלל אותך ברמות שאתה לא מבין. אני הייתי שם - לכן אני משתף ומספר,
זה לא בשביל הפורום, רק בראשי הפרקים אני יאמר שמיד אחרי החתונה הייתי חייב לנסות כמעט כל אופציה אפשרית להפתעתה המוחלטת של זוגתי שתחי' שהיתה בהלם מעודף ההתלהבות, היא ידעה שזה דברים שמגיעים עם הזמן, לא הכל על החודש הראשון...
תאמין לנו גם אני לא מסביר מספיק טוב, אם הייתי ציני - הייתי אומר לך תנסה ותחזור אלינו עוד שנתיים....
תודה יואל ודורי
אני עדיין עמוק בתיקון מאותה סיבה
אישתי גם היתה מופתעת מעודף ההתלהבות
אם זכית ויש לך את האופציה לנסות להגיע לחתונה בריא
לך על זה
אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחור זה מה שהייתי עושה
בהצלחה ובאהבה
גם כאן באתר שיש לא מעט כלים..
אם הוא חדש יחסית ומתחיל את כל הכלים שיש (קבוצות חיות, ספונסר, קבוצה טלפונית, שיתוף עם חברים, 12הצעדים )
אז אני לא יודע אם כדאי שינסה כלים במקומות אחרים, מכל מקום ממה שראיתי ושמעתי מי שנצמד לתוכנית פה בדבקות- מחלים!
יש תקווה, אבל חשוב להכנס בראבק של הראבק לתוכנית ולהקשיב לחברים עם הניסיון.
בהצלחה!
אוהב המון:
אוהב ה'
לבחון יופי באופן בריא - זה ענין של אופי [בדרך כלל שהאופי מתאים אז זה היופי הרצוי]...
וברור מי שראה שחקניות יפות - חושב שהוא מתפשר או שצריך להתפשר...
זה טעות משורשה...
אהבה זה לא לפי יופי ותאווה...
עם שחקניות והרבה נשים יפות אי אפשר לחיות גם לא רגע אחד...
אני יכול להגיד שאני פרפקציוניסט ובנושא של יופי לא הסכמתי להתפשר... ואסירות תודה - לא הייתי צריך להתפשר...
אבל אני יודע דבר אחד - יש לי הרבה מה לעבוד... גם אם מקבלים אשה טובה עם אותו אופי ויופי הרצוי...
אשה יפה - לא פותרת את הבעיה למכור ולפעמים זה רק מחמיר...
צריך תוכנית, חברים, צעדים...
מי שיש לו לחלוק ניסיון כח ותקוה נשמע מאד...