שלום לך חבר יקר!
אתה שואל אם "אני מבין", אני לא רק מבין, אני אפילו רואה את עצמי במצב שלך לפני מספר חודשים.
בדיוק היום זה היום הולדת השני שלי מאז שהגעתי לאתר (כ"ח אב), לא של הנקיות, אלא של תחילת הניסיון שלי להפסיק ע"י קריאת מאמרים, אתגר ה90 ימים, וכדומיהן.
ולמעשה אני לא נקי מאז שהגעתי לאתר, אלא מאז שאבא אוהב שבר לי את האשליה שאני יכול להפסיק גם בלי קבוצות ובלי צעדים, למדתי בדרך הקשה שאם אני לא מסוגל להפסיק היום, אני לא יהיה מסוגל להפסיק לעולם! הכוח של התאווה הרבה יותר חזקה ממני ואין לי סיכוי להתמודד מולה, לא היום, וגם לא בגיל 70...
(איכס... זקן תרח שמאונן כל יום...)
אלא מה?
שמעתי וראיתי חברים שהיו במצב שלי, או אפילו במצבים גרועים יותר ממני, הם הגיעו לתוכנית, מגיעים לקבוצות, עושים צעדים, ונשארים נקיים במשך שנים ארוכות, אני זוכה לראות מידי יום את הבלתי יאומן! שיש סיכוי לצאת מזה. לא לבד, לא בכוחי, אלא בכוח אבא אוהב - אם אני מיישם את התוכנית של 12 צעדים בחיי.
ומאז שהגעתי לאמונה הזאת שכוח גדול ממני כן מסוגל לעשות את זה בשבילי - אני נקי "רק להיום" 152 ימים, ומתחנן לאבא אוהב שישמור אותי נקי גם היום.
אם אתה רוצה לקרוא יותר בפרוטרוט על הפחדים שלי לפני שהגעתי לתוכנית, כמה ברחתי וברחתי עד שנכנעתי, קרא כאן.
אוהב אותך, ומזדהה איתך מאוד
מושי