תודה חברים.
חשוב לי לומר לפחות מהתחושה שלי שלא תמיד התגובה נובעת מפגם אופי של קנאה ודומותיה, יכול לבוא עוד צד שאולי הוא גם פגם אופי אבל שונה.
דווקא בגלל שרציתי שהחברותא הזו תצליח היה לי חשוב שהיא תהיה דמוקרטית ודעת כל החברים תישמע, בעיני זה קריטי להצלחת החברותא כי זו הדרך היחידה שבה כל אחד מרגיש שדעתו נשמעת וגם אם לא התקבלה, הוא מבין שהרוב קובע והוא יכול גם להפנים שזה מה שאלוקים רצה שיהיה.
כנראה שהאמוציות שזה עורר בי הגיעו מהמקום החולה שמחפש שליטה, אבל ממש לא מהמקום המקנא והלא מפרגן.
ושאלה לאסירות תודה, זה שהוותיקים לא בהכרח התנהלו לפי המסורות לא אומר שזה היה נכון, להיפך, המסורות נכתבו על ידם בדם, הם למדו מהטעויות כדי שלא נצטרך ללמוד שוב.
וגם בנוגע למקום המפגש שהיה של העירייה, לפי איך שאני מבין זה לא נחשב לתרומה מבחוץ כי גם אנחנו זכאים לשירותים מהעירייה לא פחות מתושבים אחרים, בשביל זה אנחנו משלמים ארנונה, לא?
עד היום הרבה מהפגישות מתקיימות במקומות ציבוריים ולא ידוע לי שמישהו חושב שזה מנוגד למסורות.
מכאן ועד להשוות את הצורה שבה היה נראה בהתחלה שהדברים מתנהלים למה שהיה בהקמת החברותות האחרות נראה לי יש מרחק.
אני מדגיש שהיה נראה בהתחלה כי זה די נראה שהדברים הובהרו.