שלום אפ (שלחתי לך הודעה באישי)
אני רואה שיש בך רצון חזק להפסיק. תדע לך שאם תשמור על הרצון הזה חי, אתה גם תצליח! לא משנה כמה פעמים עוד תיפול, אתה תמשיך לחזק את הרצון ולראות התקדמות בדרך שלך אל עבר המטרה.
לגבי עצמי אני יכול להעיד, שהנפילות שלי הגיעו בזמנים בהם: לא כיוונתי למטרה. כלומר לא ראיתי מה חשוב לי ביום יום, לאן אני מתקדם ובאיזה דרך אני צועד (מכאן שמם של הצעדים, אני מניח;)
עם הזמן הבנתי שיש לי דרך משלי שעלי לצעוד ולעבור. גילתי אלו מהדברים עוזרים לי לשמור על הליכה והתקדמות בדרך, ואלו מורידים אותי ממנה. כאשר אני חי בסתמיות, בלי כיוון, מטרה וכלים, פשוט שאני עתיד למצוא את עצמי הולך לאיבוד בדרכים אחרות. וזה ממש נאחס.. הניסיון חיים לימד אותי שאני חייב כלים בשביל להצליח בדרך. הכלים הם בסיס שכול מטייל והולך דרכים לוקח איתו בשביל להגיע מנקודה אחת לנקודה אחרת בדרך לא ידועה, והם: מצפן + מפה + סימני דרך (שלא תמיד גלויים וצריך לחפשם היטב ובריכוז) והכי חשוב אנשים טובים ללכת איתם ביחד, כי לבד זה ממש לא שווה!
לכן אני ממליץ לך, אם אתה רוצה לשמור על הכיוון והדרך להתחיל לצאת למסע, ולארגן לך את הכלים הנחוצים לך להתקדם בשביל בבטחה, שתצליח לשמור על הכיוון בלי ללכת לאיבוד!
אתה יכול להתחיל בכך שתברר לעצמך מה היו ההבדלים בין הימים שהצלחת לשמור על ה"נקיות" , לבין הימים בהם נפלת.
אתה מוזמן לשתף ולכתוב כאן בקבוצה. ככה אנשים נוספים ירוויחו מימך.
אתה מוזמן לכתוב לי באישי. בהצלחה גדולה בדרכך אל המסע הגדול!