אין אדם מזיז אצבע קטנה למטה אלא אם הכריזו על זה למעלה.
אני למדתי שגם את הטעויות הכי הזויות שאני מצליח לעשות. זה כי מישהו למעלה אישר אותם.
ולכן נוצר לי חילוק, תפילה היא חלק מהשתדלות, לכן אין שום בעיה לבקש שדברים ישתנו להיות איך שאני חושב שהם צריכים להיות... כחלק מהשתדלות.
עכשיו שהתפילה נמצאת במשוואת ההשתדלות, אז אין שום בעיה להבין, שאתה התוצאות.... שהם בעצם רצון הבורא.... אני יקבל בשלווה, כי רצונו ייעשה.
אני רק מתחבת בשאלה... כמה זמן אפשר להציק בתפילה על אותו דבר... כאילו
קוה אל ה' חזק ויאמץ ליבך וקוה אל ה'... "אם ראית דבר שחסר בעולם, זה או כי לא התפללו עליו בכלל, או שלא התפללו עליו מספיק"
דבר שהוליך אותי להבין שכל עוד אני עם המוח המצ'וקמק שקיבלתי מבין שא' טוב לי, יש לי את האפשרות להתפלל עליו ( בתורת השתדלות כן) תמיד.... יכול להיות שאם הזמן ה' יגלגל אותי להבין שא' לא טוב לי ואני יפסיק להתפלל על זה,
לסיכום.
כל מה שאני חושב שיהיה לי טוב, אני מתפלל עליו בתורת השתדלות, בהבנה שהטוב בעניו ייעשה, וכחלק מהשתדלות אני מתפלל,
עם הזמן יכול להיות שאני יגלה, שאין טעם להתפלל על זה,,, כי בתכלס זה לא באמת טוב לי.
לדוג'
אני התפללתי שנים, שיקח ממני את זה, כי הייתי בטוח שזה טוב לי.
קצת אחרי שהגעתי לאתר, הבנתי שזה משהו שאני צריך ללמוד להתמודד איתו,
ולכן התחלתי להתפלל למצוא את הדרך שלי להתמודד, והפסקתי להתפלל שייקח את זה ממני,
כל התקופה ההיא שהתפללתי שייקח את זה ממני, הייתה חלק מהשתדלות להפסיק (ויכול להיות שזה מה שגלגל אותי "בטעות" לאתר) , עד שלמדתי שההשתדלות להפסיק צריכה להתרכז בהתמודדות, ולא בבריחה.
מקווה שהובנתי.
בכל מקרה בהצלחה לכולנו,