חברים יקרים ונכבדים !
אני לא נוטה להתערב ולהיכנס לתוך דיונים ומחלוקות שלא קשורים אליי.. ובעיקר אם דעתי בהם ברורה לטובת אי אילו מהצדדים.. במקסימום אני בד"כ בוחר לחזק את אחד הצדדים במחלוקת בפרטי.
אבל מכיוון שאני מרגיש שבאיזשהו מקום הדיון הזה קשור גם אליי (בעקבות הערה שנזרקה לאחרונה לעברי לגבי השרשור שלי ופירוטים מפורטים מידי בתוכו וכו') וגם בגלל העובדה שהדיעה שלי כאן היא ששני הצדדים צודקים - אני מרשה לעצמי להתערב.
אכן, לדעתי, בגלל הדברים שהגעתי אליהם, לראות את הדברים האלה מהצד של ההחלמה עדיף. אכן אני חושב שאם אני לא איתקל בזה כאן, מהצד הזה, אני איתקל בזה מהצד "השני".. ואשתמש.
אני רואה בשיתוף מפורט ערך עליון עבורי! שמציל אותי לא פעם מלעשות את הדברים ע"י כך שאני מוציא אותם החוצה בדיבור ולא במעשה. את הפנטזיות הכי חשוכות שלי אני שופך החוצה- במילים.
התביישתי מאוד לעשות זאת בתחילה.. התביישתי. אבל הבושה הזאת גרמה לי להשתמש על זה. עד שהחלטתי שאדיף שאתגבר על הבושה במקום הזה, מאשר אהיה עם הבושה הזאת כל חיי העולם הבא.
כמו שאמר רב עמרם חסידא, שאמרו לו חסידיו- רבי ביישתנו! ואמר להם עדיף להתבייש שעה אחת בעולם הזה וכו'...
מצד שני !
יש כל מיני חברים, בכל מיני דרגות. חלק "מלוכלכים" יותר וחלק פחות... ברור לי כשמש שיש חברים שלא שמעו על המון מושגים שנשמעו כאן, בעבר.
ולכן גם בקבוצות SA, כשזה בפורום של כל הקבוצה, ההנחייה היא שאין לפרט על שימושים או אתרי שימוש בזמן החלוקה, ויש קבוצות שהגדילו לעשות שבהן בכלל אסור לדבר על נפילות או על שימושים כלל! אלא רק על עבודת הצעדים בחייהם. (ואלו הקבוצות שנחשבות עם ההכי החלמה בארץ - קבוצות בית שמש וירושלים וכו')
השיתוף הבוטה והמפורט, ייעשה בפרטי, אחד על אחד עם חבר תכנית, לא לפני שקיבלנו את הסכמתו לשמוע! לא כל חבר יכול לשמוע שיתוף מפורט... כמו שלא כל אחד יכול לשתף כך.
אני חושב שכל המשתתפים כאן בפורום, כולל כולם, יסכימו עם העובדה שלא ראוי לשתף שיתופים מפורטים מידי גם כאן בפורום (בדיוק כמו בקבוצות). הרי אחד יכול לכתוב ולספר על נפילה שהייתה לו וזה לא יהיה שונה בכלל מלקרוא סיפור אירוטי באינטרנט..
אז ברור לכולם שיש דברים שלא כותבים בפורום. מהנקודת הנחה הזאת אני יוצא.
אז על מה הדיון בעצם? איפה המחלוקת? שורש הבעיה לעניות דעתי, שבגינה גם נפתח השרשור הזה, הוא בהגדרה מהו שיתוף מפורט...
כשכותבים מי שכותבים את ה"שיתופים המפורטים" ואני בינהם כנראה, בעינינו זה רחוק מלהיות שיתוף מפורט....
פעם אחת התקשרתי לחבר ותיק שידוע ביכולתי לשמוע שיתופים מפורטים (ואף לשתף כך) כדי לשתף שיתוף מפורט, בסוף השיתוף שלי הוא שאל אותי "אה זהו?" כשהתפלאתי לשאלתו הוא ענה "כי חשבתי שאמרת שיש לך שיתוף מפורט לשתף אותי"
השיתוף המפורט שלי בכלל לא היה מפורט עבורו...
וכשהוא שיתף אותי שיתוף מפורט בהמשך הדרך נאלצתי לעצור אותו באמצע... כי פשוט היה לי קשה לשמוע. וזה בסדר...
אז צריך להבין שכל אחד יש לו הגדרה שונה של פירוט, ופה קבור הכלב.
מה צריך לעשות ומה הפתרון? ברור לכולם שזה לא עניין של "הרוב קובע"... כי הרוב יכול להפיל את המיעוט בצורה כזאת...
לכן עלינו (ואני בכוונה אומר עלינו כי אני בתוכם...) להתגמש ולוותר לטובת המיעוט שבעבורו הפירוטים האלה הם מפורטים מידי.
עלינו להוריד את הראש (בגאווה!!!) ולהתחשב בחברינו שעבורם השיתוף הזה הוא קצת קשה מידי..
את השיתוף המפורט יותר נוכל לעשות עם חברים בטלפון, או בקבוצות האנג-אאוטס שנפתחות לפי רמת החברים וכו'...
ועל החברים שזה מפריע להם, לדעת לפנות בפרטי(!!!), בצורה מדוייקת, לצטט את החלק שהפריע להם, שהיה עבורם מפורט מידי וקשה לשמיעה, ולבקש להימנע מתיאורים מפורטים כאלו להבא.
פתיחת נושא כזה בפורום רק יוצרת מחלוקת ומלבה את היצרים וגורמת לכל צד להתבצר בעמדתו...
אני מבקש מכל חבר וחבר, שעוקב אחרי השרשור שלי, אם יש משהו שאני כותב מכאן ולהבא, שהוא לדעתו מפורט מידי, או מפריע לו מידי או קשה לו לקריאה או פוגע בו - שיכתוב לי בפרטי הודעה, עם הציטוט של הדבר, ויכתוב לי שהדבר הזה היה לו קצת קשה. ואני מבטיח שמהצד שלי אני אעשה את כל ההשתדלות שאני יכול על מנת לשנות.
ולסיכום אני חייב להגיד שבאמת היו לאחרונה הודעות מסויימות שראיתי שהיו מאוד קשות לקריאה אפילו עבורי
אוהבים ומקווה שלא הסתבכתי עם אף אחד