כבר כמה ימים שלא היה ברור כל כך לאן זה הולך..
שמעתי מכל עבר את ההערכות שהמשק ייכנס להקפאה שכולנו נהייה בהסגר בבית.. אבל לא האמנתי שזה באמת ייצא לפועל..
גם כשהודיעו על איסור התכנסות של מעל 10 אנשים (בדיוק מניין.. כמה אירוני) המשכתי להדחיק ולהאמין שהמצב לא כ"כ ישתנה.
קמתי בבוקר להודעת SA על עצירת הקבוצות החיות בזמן הקרוב.
הכנס שתוכנן לשבוע כבר בוטל ביום שישי כמובן..
בעבודה מכינים אותנו לקראת עבודה מהבית, הגני ילדים נסגרו, המצב הולך להיות לא פשוט בלשון המעטה בשבועות הקרובים.. וזה עוד לפני שמי מאיתנו נדבק חס ושלום בנגיף הזה.
רק לפני רגע סיימתי את צעד 3, בוא מסרתי את רצוני ואת חיי להשגחת אלוקים.
אני חושב שיותר מתמיד רואים כאן את יד האלוקים במה שקורה ואת התכנון המפורט שלו בכל צעד ושעל.
יש לי חששות, לא אשקר, חששות ממה שאלוקים מתכנן עבורי. ואני רוצה לחשוף אותן.
יש לי חששות שהחברה שאני עובד בה תיסגר כי היא בנוייה על העובדה שאנשים טסים לחו"ל. יש לי חששות שאישתי תתקשה מאוד לתפקד בבית עם הילדים ושהלחץ יופנה אליי ושאני אחפש שוב רק לברוח החוצה.. ובריחה החוצה כשאין קבוצות ואין מקומות בילוי זה בריחה רק לדבר אחד..
יש לי חשש כבד שמכיוון שממש התמכרתי לקבוצות (3-4 קבוצות בשבוע) אני אתנתק מההחלמה. שאנצל את זה והמחלה תגיד לי לקחת חופש ולחזור אח"כ כשהכל חוזר לשגרה.
רוצה למסור את כל החששות האלה לאלוקים. ואותו אלוקים שמסדר את החיים שלנו בצורה הזאת הוא גם זה שיכול להביא החלמה לחיים שלי. גם בלי קבוצות.
רוצה לאחל לעצמי וגם לכם בריאות איתנה, פיזית ומנטלית, שיהיה בנו את הכוחות להתחבר לאלוקים ולהישאר שפויים. שאם עד עכשיו החזקנו בחבל ההחלמה אל הקב"ה דרך הקבוצות והמפגשים שנדע לתפוס ישירות בחבל של הקב"ה.. עם כמה שזה קשה וכמה שניסיתי בעבר וזה לא צלח לי.
אוהבים והמון בהצלחה לכולנו.
תהיו חזקים!
אמן