תודה חברים!
תודה על המזל טוב והברכות!
לאחר שהתארסתי שמתי לב על עצמי שיש פעילות מוגברת בגוף של ההורמונים, [שאגב זה מנפלאות ה' שהגוף יתחיל להכין את עצמו (מבלי הודעה מוקדמת) לקראת חיי האישות]. ומיום ליום זה התגבר עד שהתחלתי לחשוש, לך תדע מה יהיה איתך בליל החתונה, עוד לפני שבאים לבית; שפשוט אני מעוניין לדבר עם כלתי כמו עם בנאדם רגיל מן השורה ולשמוח יחד איתה שמחה של מצווה ולא ולא כמו מה שהייתי חולה בעברי, והייתי כל כולי חתיכת תאווה.
והנה ברוך ה' למרות שהתארסתי, אין לי פנטזיות ומחשבות על אחרות ולא אובססיה לתאווה כמו אז... כשהייתי חולה,
ואולם כן יש לי לפעמים מחשבות של תאוות ביחס אליה, איך לקיים יחד איתה את חיי האישות, [משהו כמו, שמה שראיתי בפורנו אני קצת רוצה לעשות איתה, אם כי ברמה נמוכה מאוד מזה שראיתי שם, כי חושבני שהעבודה שעשיתי שחררה אותי ועשתה אותי אדם חדש ואחר]. (חברים, אני מתאר דבר נורמלי שנמצא אצל כל מי שהולך להתחתן?).
מרוב העומס של הימים הללו אין מספיק זמן להמשיך בעבודה.
חושבני שתוך תקופה קצרה לאחר הנישואין אני יחזור למסלול הבריא שלי. כלומר זה שכעת אני חופשי ונקי מתאווה (חוץ מכל מה שקשור אליה) מראה לי שאני אכן השתחררתי והחלמתי.
ולכן מאחר וההורמונים חזרו לפעול במרץ וכנ"ל אז אני מנסה למצוא איזה חומר שיעזור לי להפחית את הקרי,
ואולם חשוב לציין שבימים הללו התמתנו היציאות של הקרי, וזה קורה כמו אחת ל- 3 - 4 ימים. [בהתחלה זה היה קורה כפעמים ביום או פעם אחת כל יום]. ולפני שפגשתי אותה זה היה קורה כמו אחת לשבועיים שלושה.
אני יודע בוודאות שהיציאות של הקרי קשור ושייך בעיקר בגלל שאני נפגש איתה (לצורך סידורים וכדו).
איחולים והמלצות נוספות יתקבלו בשמחה.
שירבו שמחות בישראל!
חברים,
בשמחות גם אצלכם
בקרוב