שלום לכולם,
האמת שזו פעם ראשונה בחיי שאני משתף בבעיות מנושאים אלו שלי. תמיד זה היה סגור אצלי עמוק בבטן כבר המון שנים... אבל משהו בשנה האחרונה גרם לי להכיר את עצמי יותר טוב ולהבין שזה לא בשבילי.
אני אתחיל בלהציג את עצמי בקצרה.
אני בן 25, לא נשוי, ללא קשר זוגי וגם אף פעם לא היה משהו רציני. בעברי הייתי סופרטאי חובבן שמשיג את כל המטרות שלו ואף פעם לא עניין אותי כל ענייני הדת וכדומה. גיליתי את החטא הנורא הזה מגיל מאוד קטן בערך כשהייתי בן 12. ומאז זה תמיד מלווה אותי. בהתחלה כל זה לא עניין אותי הייתי בטוח שאני מסופק וכל זה טבעי ובסדר. אך עם השנים חיפשתי ריגושים גדולים יותר.. קרוב יותר לגילאי סוף תיכון/צבא התחלתי לבזבז על זה כספים רבים (המון!! תחשבו שבמשך 8 שנים בזבזתי על כל נפילה בסביבות 100-200 היו יותר והיו פחות ותארו לכם כמה נפלתי באותם זמנים) שקרתי להוריי שזה על דברים אחרים.. התחלתי להשמין ולעשן סמים קלים וסיגריות.. הדרדרות בלי מעצורים. עד שהתחלתי להביט פנימה.
בשנתיים האחרונות התחזקתי יותר מבחינה רוחנית. התחלתי לחקור את העולם ואת כל מה שהולך פה. התחלתי לקבל את העובדה שכוח גדול מנהל אותנו, בורא עולם שסידר במדויק את העולם הזה.
כבר המון זמן אני בתקופות, הפוגות. שבוע באורות ורק טוב, ושבוע נופל לריצפה בצורה הכי מגעילה שיש. נמאס לי מזה! אני רוצה דרך רצופה. אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי. אני רוצה זוגיות! אני רוצה להיות אני ופשוט לאהוב את עצמי. להיות מסופק מהחיים עצמם ומהמעשים הטובים ולא מרגעי סיפוק חד פעמיים ללא תועלת.
באתי לפה בשביל לחפש עזרה ובעיקר לשתף כי אני כבר לא יכול עם המצב הזה.
קשה לי מאוד בניסוח אני מקווה שהצלחתם להבין אותי.
אני אשמח לעצות, שאלות, סתם תובנות - כל דבר שיעיר אותי אחת ולתמיד ולא לתקופה קצרה.
תודה רבה,
תקווה