ברוכים הבאים, אורח

הגיע מהר משחשבתי
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: הגיע מהר משחשבתי 276 צפיות

הגיע מהר משחשבתי לפני 4 שנים, 8 חודשים #121768

• תקווה25
  • דירוג זהב

שלום חברים
לפני שבוע התחלתי שוב את המלחמה מול היצר עם כוחות חזקים אמונה וכוונה ובמטרה להרבה זמן. בימים הראשונים היה לי יחסית קל ואפילו לא חשבתי על זה. העסקתי את עצמי. אבל פתאום היום תקף אותי היצר בצהריים.. ונלחמתי בו חברים שלי! לא נכנעתי והוא עזב אותי. הרגשתי בשמיים.. אין משהו שיכול לשבור אותי...
אבל מאוחר יותר אל תוך הלפנות בוקר פשוט נכנעתי... בלי שום מלחמה.. אמרתי לעצמי רק נסתכל.. רק נשטוף את העיניים בקטנה וזהו... איזה נשטוף ואיזה בקטנה... מצאתי את עצמי ב3 לפנות בוקר, אחרי שעות של שיטוט באתרים הזויים, נופל שוב ליצר הזה...
באותו רגע שזה קרה.. חשבתי לעצמי, מתי זה יפסק..? די! די כבר! תתאפס על עצמך! את בן 25 בלי זוגיות בלי עבודה מכובדת.. בקושי לומד לא מגשים את המטרות שלך! והכל בכסות היצר המפתה והמריע.
ובאותה שניה ניסיתי להעלות את המצב רוח.. לנסות לא ליפול לביקורת החריפה של עצמי עליי. 
אבל באמת יש רגעים שאני פשוט נכנע מראש אני אפילו לא נלחם.. איך זה קורה? איך בפעם אחת אני נלחם בכל כוחי וברגע אחר אני פשוט נכנע ללא מלחמה אפילו קטנה.. ? אם הייתי אפילו נלחם קצת באותו רגע הייתי מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי.. אבל עכשיו אני עוד פעם בירידה חדה וכואבת

תגובה: הגיע מהר משחשבתי לפני 4 שנים, 8 חודשים #121769

• ניסן
  • רצף ניקיון נוכחי: 497 ימים
  • דירוג פלטיניום

שלום רב 
מזדהה ומבין את כל מה שכתבת.
אני כמוך, מכור לתאווה.
אני נמצא בתוכנית sa, והדבר הראשון, הצעד הראשון, הוא להודות שאנחנו חסרי אונים למול התאווה.
חסרי אונים הכוונה חסרי כח, לא יכולים להילחם נגדה, היא חזקה מדי.
ממליץ לך לשתף, לכתוב כאן, מה הביא אותך להתמכרות.
מנסיון זה צעד אחד ענק בדרך להחלמה.
תקבל תגובות, ותמשיך בדרך.
אל תתיאש, אם מספיק כואב לך תמשיך בדרך להחלמה.
כשאמרו לי זאת לפני שנה לא הבנתי כלום.
זה בסדר, לא צריך להבין, צריך להמשיך.
בהצלחה רבה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן