כן, אני כנה עם עצמי, אני מכור לסטיה מינית שכביכול מאד ידידותית לסביבה, לא פוגעת בסביבה ואפילו לא ממש בי, לא גובה ממני מחירים יותר מידי כבדים, לא של כסף ואפילו לא של זמן, אבל היא יודעת לחנוק את הנפש, לסמם אותה, לקחת ממנה את ה"עצמי" שלי ולעשות עימי כרצונה.
יש לה אפילו שם מקצועי "אוטוגניפיליה", גירוי מיני מלאונן תוך כדי שאני מדמיין את עצמי בחברת בנות שהופכות אותי לאחד מהן, שמלבישות אותי, שמשפילות אותי בכך שאני כבר לא גבר, אני חי את זה במוח 24/7, אני מחפש על זה סיפורי פנטזיה באינטרנט, מחפש לדבר על זה בטלפון. ואני גם מלא בפטישים על פרטי לבוש מסוימים שאולי הם צנועים, אבל שהתלבשו לי על המוח, מביט בהם, ברחוב, בפרסומת או בכתבה (כן,בעיתונים או באתרים חרדיים) כן סוג של גן עדן עלי אדמות זמין וקל, ואתם יודעים מה עוד? אני אפילו רגוע עם זה מבחינה דתית, יש לי אלף ואחד הסברים למה אני מסודר עם הרבונו של עולם בקטע הזה.
אבל זהו, הבעיה שזה גהינום בתחפושת של גן עדן, עובדה. שנה וחצי שהייתי נקי מזה, הרגשתי מה זה גן עדן לא בתחפושת, מה זה תחושה של להיות אני כפי שאני רוצה, משוחרר, שולט בעצמי, מרגיש בן אדם.
אני בטוח שבקהילת "שמור עיניך" ישנם עוד הרבה כמוני, לא זונות, לא גברים, לא מסאזים, לא מועדנים, לא פונגרפיה, רק משהו קטן כזה, תחביב צעצוע לחיים, זה יכול להיות מישהו עם פטיש לרגליים, לשיער, לבגדי עור סאטן או ויניל, לגרביונים, לשליטה נשית, לסשן משחקי ניוש או עבד ושפחה, ללבישת בגדי נשים, ואז נו, מה זה כבר, קצת תענוג מסטייה מותרת. אבל הקטע שזה ממש לא נגמר רק בתענוג, זה נגמר בשיעבוד, במחנק נפשי של אני צריך את זה כאן ועכשיו, הכל הצידה, רק את זה,את זה, את זה.
התורה הקדושה לא פסחה על שום סטייה מינית, להכל היא התייחסה, למשכב זכר, לאיסור לא ילבש, ואפילו לבעלי חיים, ואת כולם היא מגדירה "תועבה". מה זה תועבה? הגמרא מסבירה שזה נוטריקון של המונח "תועה בה" (טועה בה), מותק, אתה חי בטעות, זה לא מין, זה לא אהבה, זה סטייה, זה טעות בתרגום של המונח מיניות במוח.
העולם מתייחס לסוג סטיות כאלו באמפתייה, זה הבן אדם, זה מה שהוא אוהב, זה מי שהוא. אבל רש"י הקדוש על הפסוק "ולא ילבש גבר בגדי אשה" כותב: לילך ולישב בין הנשים שאינו אלא לשם ניאוף. דהיינו, לא שאתה כזה נשי קצת, כזה אוהב יופי, כזה אוהב בגדים או אוביקטים שמסמלים עדינות. מותק, אתה גבר גבר, רק שזה הניאוף שלך, זו הטעות והסטייה שלך במונחי היסוד של הקשר בין שני המינים או בהגדרות הפרטניות שלהם.
בתקופת הניקיון הארוך שלי של שנה וחצי שלצערי הסתיים, אבל ב"ה רק לאתמול התחיל שוב, אם גם אתם בקטע הזה אנא תגיבו ונתחזק ביחד.
מצאתי לעצמי ציטוט תפילה לאלוקים שתואמת את הסטייה שלי הנה היא:
אתה יצרת את האדם בחכמה ובראת אותנו דו פרצופין חלק אלוקי ממעל ממש, איש מ"מידת החכמה" האין סופית שלך אשר היא מקור הגבריות החוזק והעוצמה הגבורה והשליטה, ואשה מ"מידת האצילות" האין סופית שלך אשר היא מקור הנשיות החן והחסד היופי והעדינות, והשתלשלות כל אלו המפעימים ומושכים את הנפש, הלא המה ניצוצות משכינתך הקדושה בסוד אחדות קדושתך המאחדת כל הגבורה והיופי של דוכרין ונוקבין בתוך קדושתך אשר אתה קדוש ושמך קדוש בקדושה שאין למעלה הימנה. תן בי הבינה והמוחין דגדלות לראות בכל אותך ולהכניס כל האבות והחמדות באהבתינו אליך מקור כל הדברים ושורש כל העניינים בבחינת כל השירים קודש ושיר השירים קודש קודשים.