נפלא, בדיוק זה הנושא הראשון שרציתי להעלות. מניסיון שלי חלק גדול מהנפילות שלי היו כשהיה לי סינון, ואז הרשתי לעצמי לבדוק האם הוא באמת חוסם, ואם הוא לא חסם, אז אני לא אשם, הרי עשיתי סינון ועכשיו הקב''ה אשם. עדיין לא סיפרתי על עצמי, אבל אני מנהל מאבק אם יומן אישי [בלי שיתוף] כבר עשר שנים. והרבה נקודות זמן הייתי בטוח הנה עכשיו זה יתחיל נקיון קבוע. ויומיים לפני עשרה בטבת כתבתי לעצמי ביומן, עשרה בטבת תשפ''ב תהיה נקי שנה. ומוצ''ש נפלתי. ואז הבנתי שאני חייב סוף סוף משהו אחר. ונכנסתי לכאן ונרשמתי ואני מתחיל להרגיש את זה אחרת משאר הפעמים.
ההקדמה בשביל ההמשך. יש לי סינון מאד טוב כבר שנה סוגר מה שצריך פותח מה שצריך, עיקר הבעיה שאני יודע את הקוד. בהתחלה לא ידעתי נתתי לאשתי, אבל כל מיני הזדמנויות היה צריך בשביל טכנאי מחשבים וכו', בקיצור אני יודע. - כשהתחלתי את המסע השבוע, החלטתי שבשום אופן אני לא נוגע בחסימה. שעתיים אחרי !! הסתכלתי רגע החוצה מהחלון, ואני מגלה בבניין ממול בחלון עם שלבים פתוחים אישה מתלבשת, מקווה שזה לא מפורט, אבל אני מכיר כבר בחלון ההוא הרבה שכנות לאורך השנים [כנראה זה נראה להם שם שאין נקודת ראות]. לרגע הסתכלתי, ואז נפל לי האסימון, פעם כשלא היה לי מחשב, זה מה שהייתי עושה מציצנות, הרי אני סובל ברמה מסוימת עוד לפני שביל גייטס המציא את הווינדוס, זאת אומרת לא הבעיה המחשב, ולא הפתרון החסימה, אתה הבעיה ! ואתה צריך להתמודד עם הבעיה. מיד הורדתי את העניים, וגם ברחוב אני נזהר מחדש, לא להחליף צורת שימוש.
לסיכום, אדם רגיל חייב סינון. בוודאי שמתמכר צריך סינון רגיל, שלא יתחיל לראות דבר אחד ולאט לאט נוסע בלי לשים לב שעבר את הגדר. אבל אדרבא יכולה להיות מעלה בזה שהוא יודע קוד, בשביל לשים לעצמו את המראה, ואת התמרור, אתה חייב לשמור, אתה לא יכול לסמוך רק על דברים חיצוניים.
כרגע אני ממשיך כך, מקווה לא ליפול, אם ח''ו יקרה אחרת אעדכן.
אשמח לשמוע תגובות