אני מבין הכל, אני יודע לדבר, אני יודע להסביר, אני יכול לתת אלף ואחת עצות לאחרים...
אבל על עצמי אין לי שליטה!
כשמשהו לא מסתדר בציפיות, ברצונות, אני לא מסוגל להמשיך, לא מסוגל שוב לחזור למסלול....
אם נשווה את זה לאימון גופני, אז אני מתאמן שבוע באופן קבוע, מתאים את הסדר יום לאימון, ואז יום אחד משהו משתבש, טעיתי בתכנון היום, לא התאמנתי, אז זהו, אני כבר לא יכול להיות איש שטעה, לא מושלם, ואז אני מתנתק מהאיש ההוא, האיש שמתאמן.
ואני הופך להיות איש שלא צריך לעשות כלום, איש שלא מסוגל, איש שהעצלות מנהלת לו את החיים...
אני מבין, שפספוס אימון אחד, לא אמור להשפיע....
אבל לא, אני לא מסוגל, משהו משתבש בתת מודע ולא נותן לי להמשיך להתאמן.... ואני לא מבין מהו...
מי יכול בבקשה לשפוך קצת אור על המצב... תודה רבה
מה שאתה מדבר עליה ה'חיסרון' ה'חור' זה דבר שגורם להמכרות אצל הרבה אנשים ואצל קצת זהו ההתמכרות עצמו. נניח שהצלחת ב90 יום בלי למלאות את ה'חור הזו במלוי תאוותך. אתה עדיין חייב למלאותו במשהו משמעותי. אדם אם חור בתזונה חייב ויטמינים, ולאדם כמונו גם דרוש שלמות.
ב12 השלבים, קבעו מנסיון רב שבנוסף למה שאנחנו דרושים לכח מחוץ לאצמינו כדי לעצור, גם נדרש מאיתנו לחיות חויה רוחנית. זוהי הדרך היחיד שהם מצאו כדי לחיות כאדם חדש. אני שובר את השינים שלי בעברית אז אני מבקש ממך להדפיס את החומר שכבר תרגמו באתר. ובעזרת השם תתחיל קצת להבין את העולם של התמכרות.