[dir=rtl]החלטתי לאחר הנפילה לקבל על עצמי כמה דברים בלנ"ד עד ב' חשוון: א: לא להשתמש בטלפון בשירותים: אפילו שיש לי כיום סינון על הטלפון, שלא הצלחתי עד היום לפרוץ ב"ה, החלטתי להתנתק מזה, גם מרגיש לי שזה אביזרייהו דעריות: כל הנפילות שלי קרו בשירותים, פשוט כשהייתי עם מכשיר לא מסונן, או סינון עביר..
בנוסף היצר גם מגיע כשאתה מעורבב כשאתה לא מרוכז בפעולות שלך, כשאתה עם הטלפון בשירותים, אתה תתקע יותר זמן, אתה לא ממוקד במטרה.
בנוסף י' גם את ענייו הבריאות שהבנתי זה גם בעייתי מבחינת בריאותית.
דבר שני שקבלתי על עצמי: לא להשתמש במחשב שיש לי בבית( הלא מסונן) אלא אם מישהו רואה אותי, בנוסף יש טלוויזיה בבית שלי שנמצאת בתוך חדר, שזה גן מועד לפורענות, ויצא לי גם ליפול בזה, קיבלתי על עצמי שאראה רק בטלוויזיה שנמצאת בסלון, איפה שיש עוד אנשים/ תמיד יכולים להגיע אנשים.
ב"ה כבר עבר כמה זמן מאז שקבלתי על עצמי, הייתה לי נםילה כמה ימים אחרי זה, אבל ב"ה קמים.
החלטתי שזה יהיה גם כלול בפרס: לתת צדקה.
מה זאת אומרת? שאם אני בעז"ה אצליח עד ב' חשוון בלי לעבור על הדברים אתרום בלנ"ד 360 שקל לצדקה.
אם אפול פעם אחת אתרום 500 שקל.
ו2 נפילות ( נפילות זהכולל מעבר על הגדרות שעשיתי, טלפון בשירותים וכו') אתרום 720, ב"ה מקווה שאזכה לתת לצדקה 500 שח הסכום שעליו כיום אני צריך לתת לפי החשבון (לא כי אני קמצן, פשוט מקווה שלא אפול