רציתי לשתף במה שעובר עלי ביומיים האחרונים.
המצב רוח היה בקרקע.
כל היום הגלים עולים ועולים, אני נכנע לה', וכעבור כמה זמן שוב עולים..
מנסה לעשות הרבה חסד עם אחרים, גם זה עוזר לי אבל.. בסוף המחשבות מתרוצצות.
אין לי לאן לברוח!
אני חושב לעצמי הרי זה החיים שלי, ואם אני רוצה למות אז קדימה! לא!! אני לא רוצה למות, ושוב נכנע, המצב נהיה קשה מיום ליום (תספרו לי על "מרעיבו שבע"...)
בקיצור מצב קשה!
כל זה היה עד אתמול בלילה.
לפני שהלכתי אתמול לישון, בדרכי לדירה חשבתי על המצב הקשה, שאמנם לא נפלתי עדיין(למורות שהייתי דיי קרוב לזה) אבל, אבא, מה יהיה? המצב קשה.
והתחלתי לדבר עם הקב"ה 'ב"ה הצלת אותי 18 יום, בבקשה תמשיך עוד יום אחד.
ואז נפל לי האסימון!
א-נ-י ל-א מ-א-מ-י-ן!!!
18 יום שאני נקי!!!
18 יום בלי פורנו ובלי אוננות!!!
רבש"ע תודה רבה לך, והתמלאתי בכ"כ הרבה שמחה, עד הרגע הזה(חצי שעה לפני שבת, פשוט רק עכשיו יש לי כמה דקות על המחשב) אני מודה לקב"ה וכל כולי שמחה ואושר!!
היום, היה יום נפלא, קמתי שמח, היה יום שמח, ואני מרגיש חיים חדשים ונפלאים!!
רציתי לשתף בזה את כולם, והמסר הוא אחד!
להשתדל להסתכל כל הזמן על חצי הכוס המלאה, על החסדים שה' עושה איתנו יום יום, שעה שעה. ופשוט להיות בשמחה, אם אנחנו בשמחה כל החיים נראים אחרת!
אולי כדאי לסיים מציטוט מיוחד של ר' שניאור זלמן, בעל התניא והשו"ע בספרו המיוחד, ספר התניא בתחילת פרק כ"ו:
"ברם כגון דא צריך לאודעי כלל גדול כי כמו שנצחון לנצח דבר גשמי כגון שני אנשים המתאבקים זה עם זה להפיל זה את זה. הנה אם האחד הוא בעצלות וכבדות ינוצח בקל ויפול גם אם הוא גבור יותר מחבירו ככה ממש בנצחון היצר אי אפשר לנצחו בעצלות וכבדות הנמשכות מעצבות וטמטום הלב כאבן כ"א בזריזות הנמשכת משמחה ופתיחת הלב וטהרתו מכל נדנוד דאגה ועצב בעולם..."
שיהיה שבת שלום, ושבוע טוב, נקי ונפלא לכולם!!