היי דין, ישר כוח על כך שאתה רוצה להישאר נקי ולמצוא חסימה הרמטית עד כמה שניתן.
ככלל - אין חסימה ב100%.
הלוואי שהייתה, אני הייתי הראשון לשים אותה.
אני כבר כמה שנים טובות עם נטספארק כמשתמש ומנהל, ולכן שואל - האם אתה על החסימה הבסיסית? אם כן, לעניות דעתי צריך לשים על שלב אחד מעל = חסימה מתקדמת ע"מ לצמצם חשיפה.
דבר שני, לגבי מכשירי אפל.
הסינון המובנה של אפל טוב, אבל רחוק ממושלם. קח זאת בחשבון. בנוסף לכך, יש אופציה לשים נטספארק גם באפל. ובאפל הרבה יותר קשה למצוא פרצות אם בכלל כי המערכת סגורה ולא פתוחה כמו באנדרואיד.
דבר שלישי, ממליץ לעשות "עדכון גרסה". ע"מ לעשות את זה תיכנס לאפליקצית נטספארק, לחץ על הלחצן אחורה של הפלאפון כדי שהתפריט התחתון יוצג ושם לראות האם מופיע" עדכן גרסה". במידה וכן ללחוץ ולחכות עד שהאפליקציה תסגור את עצמה אוטומטית. כל עדכון מוסיף עוד קצת ועוד קצת הגנה.
דבר רביעי, אתה מוזמן ליצור קשר עם החברה ולעדכן אותם בפרצות ובשיטה שלך לעקוף אותן ע"מ שנטספארק יוכלו לחסום אותן. ככה תזכה גם את הרבים!
מייל של התמיכה של נטספארק:
support@netsparkmobile.com
לפעמים לוקח קצת זמן עד שעונים אבל זה שווה.
כמו כן, יש אופציה להסתרת אפליקציות שאתה לא מעוניין בהם. (אם יש כאלה). כמובן שתמיד יהיה ניתן להחזיר אותן בחזרה. זה נמצא בהגדרות עצמן שמי שמנהל את החשבון יכול לעשות זאת.
דבר אחרון, אשמח מאוד לתרום מניסיוני אם יש לך שאלות נוספות. תכתוב לי כאן חופשי. הלוואי שהייתה אופציה לכתיבה פרטית, אבל אני חושב שזה לטובה כי אולי זה יעזור לעוד אנשים עם החסימה.