ברוכים הבאים, אורח

לאן צריך לכוון בכלל ?
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: לאן צריך לכוון בכלל ? 59 צפיות

לאן צריך לכוון בכלל ? לפני 2 שבועות, 1 יום #152433

• dvd
  • חבר קבוע

מחזיק בדרך כלל כמה שבועות בין נפילה לנפילה אבל לאן בכלל צריך לכוון? זה לא נהפך לקל יותר בשום מצב ומדי פעם מצליח חודש וחצי אבל הנפילה תמיד תגיע ,זאת מלחמה בלתי נגמרת שמוציאה אותי מדעתי ובכנות ,אני חושב שהתעייפתי ,בכמעט כל שלב בחיים עד היום ידעתי איך להתמודד אם בעיות או לפחות איך לנסות להתמודד,זאת פעם ראשונה שאני בנקודה שבאמת מרגיש שאין לי מושג לאן אני הולך בכלל 
שנים של התמודדויות לא נגמרות ומאות נפילות 
מיואש
אני נמצא בעולם ההכרויות וממש רוצה להקים בית טהור  אבל האפשרות היחידה שלי להכיר היא דרך אפליקציות והאפליקציות האלה רק מוסיפות המון קושי להתמודדות..
אם לא הם הייתי שוקל לעבור לטלפון כשר

תגובה: לאן צריך לכוון בכלל ? לפני 2 שבועות, 1 יום #152434

היי. קודם כל, לא יזיק לפרגן לעצמך.
ליפול אחרי מס׳ שבועות זו אבן דרך שעוד לא יצא לי להגיע אליה. תזכור מאיפה באת ולאן אתה הולך.

נסה לבדוק טריגרים, ואם ברצונך באמת להתנקות, תאלץ להעיף אותם מהחיים שלך. נסה לשים את האור לסיטואציות / רגשות שהופיעו טרם הנפילה. זה יכול להגיע בימים ספציפיים, שעות ספציפיות וכו׳. חשוב לתעד הכל ולפעול בהתאם.

לפעמים מרימים ידיים רגע לפני ההצלחה.. אל תהיה קשה עם עצמך, רואים לפי ההודעה את העקרונות שמובילים אותך. אוהב ומאחל לך את כל הטוב שבעולם. תמיד מוזמן לשתף פה על הכל.

תגובה: לאן צריך לכוון בכלל ? לפני 2 שבועות #152450

שלום לך!
כל הכבוד על מה שאתה כבר מצליח!

לגבי הכיוון - אתה מגדיר את היעד הסופי שלך, ואז עובד לפי תוכנית מסודרת כדי להגיע לשם.
זה יכול להיות דרך התוכנית לעזרה עצמית שיש באתר, זה יכול להיות בעזרת 12 הצעדים וקבוצת תמיכה, זה יכול להיות בעזרת מטפל או מאמן, מה שתרגיש שהכי מתאים ועוזר לך.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן