ברוכים הבאים, אורח

כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים 144 צפיות

כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 3 שבועות, 1 יום #152641

גם אני כמו עוד כמה חברים פה סובל מפטישים שנים רבות, אוננות, סרטים, שיחות, כל מה שמתדלק את התשוקה. זה העולם הרוחני שלי, כן הרוחני, כי זה מזין את הרוח הנכה שלי. בימים האחרונים עוברת עלי התעוררות רוחנית, לא יודע בדיוק למה, אולי בגלל שובבי"ם, אולי מיאוס התאווה שעלתה על גדותיה, כבר כמה חודשים שאני לא מתפלל, כי בשבילי תפילה זו  מעמסה, בתחילה הפסקתי עם ערבית כי  זה רשות, ובהמשך הפסקתי גם שחרית ומנחה, לא  ראיתי טעם להמשיך במשחק. נכון שאני תמיד בחיבור ואמונה בכללי, בשביל זה הספיק לי בשחרית תפילין וכמה מילים של הודאה ובקשה במילותיי, וכן במנחה,  מדאורייתא זה מספיק. והנה כבר יומיים אני מתפלל  במניין 3  תפילות עם רגש מסוים, מתנה משמים, מתפלל להמשיך.....

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 3 שבועות, 1 יום #152642

איזה מתוק אתה אחי

אשריך תצליח

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 3 שבועות #152644

כל הכבוד! 
ממליץ לעשות משהו קטן לחגוג את זה, כמו צ'ופר

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 3 שבועות #152645

היי, ושכחתי לומר...ב"ה 5 ימים נקי.
אחרי חודשים של שעות רבות בדברים שמזינים את הפטיש שלי.
אתם סקרנים מהו?
זה  לא רלוונטי
זה סוג של דחף מיני מתוך קטלוג דחפים וסוגים רבים.
זה בדיוק כמו אוכל
פיצה או בורקס גלידה או וופלה
כולם או משמינים או מלאים בסוכר
הפטיש שלי גם משמין וגם מלא סוכר
סוכר מלאכותי....

נערך לאחרונה: לפני 3 שבועות על ידי aviv100. סיבה: תיקון

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 2 שבועות, 2 ימים #152711

נשמה יקרה אתה!
תודה רבה על השיתוף!
ואיזה מזל שיש התעוררות רוחנית שתזכיר לך מי אתה באמת גם מתוך הקושי והנפילות...

מצטרף לחבר פה למעלה בהצעה שלו לחגוג את ההתעוררות, ומוסיף שאחרי החגיגה, אם אתה כבר על הגל של ההתעוררות, כדאי להוסיף אפילו עוד מעשה קטן. משהו שיישמח אותך וייפתח אותך. 
 זו הזדמנות נהדרת להכניס הרגלים חדשים לשגרה וגם .למשוך עוד קצת מהאור הרוחני שהגיע אלייך..

מוזמן לשתף או להתייעץ פה עם החברים בהרגל החדש אם אתה רוצה, אנחנו נשמח!

אלון,
צוות תוכן GYE

נערך לאחרונה: לפני 2 שבועות, 2 ימים על ידי אלוןצ.

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 1 שבוע, 6 ימים #152738

היום התעורר לי קצת חשק לחוות את הפטיש שלי. לא שהרגשתי ממש בסיכון אבל היה בא לי קצת לטפס לעולמות העליונים של הפטיש. חשבתי לעצמי, שאחד מהשקרים הגדולים של הפטיש שהוא מנסה לייצג את עצמו כצורך טיפוסי, כאילו תחום אחר מתחום ההתמכרויות, זוהי האישיות  שלי, זה אני, הכול בבלט. התאווה יכולה לבוא בצורות שונות יותר מקובלות ופחות מקובלות. אבל העיקרון אותו עיקרון.

נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 6 ימים על ידי aviv100.

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 1 שבוע, 5 ימים #152743

טוב אז החשק קל שהתחיל אתמול קצת טיפס והבטן התחילה מקרקרת אחרי שבועיים של פוס מפורנו ואוננות. אמנם אני עדיין חזק, אבל שיחררתי את התאווה באמצעות שפשוף במקום תוך כדי שאני קורא טקסט הקשור לפטישים שלי,  זה בפרוש חירמן אותי אבל לא עד כדי שפיכה. בראש שלי כרגע זה אופציה לשימוש לייט. אני רק מוציא את זה לאור.
בסופו של דבר אני מבין שזה בא גם כמילוי של רייקנות, אמנם היו לי ימים בשבועיים האחרונים רוחניים, אבל זה מתפוגג.

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 1 שבוע, 4 ימים #152749

אחרי שבועיים ניקיון מאוננות ופורנו הקשור לפטיש שלי נפלתי ביום האחרון פעמיים באוננות מקריאת טקסטים הקשורים לפטיש שלי שביקשתי מהבינה המלאכותית לכתוב לי. כמובן מחקתי את הקישור.
ועכשיו...מתחיל מחדש.
ברור לי שבד בבד אני זקוק למילוי העולם הרוחני שלי כי הפטיש הוא סוג של חוויה רוחנית של המוח
לא מתלהב מיוחד מתפילות 
זקוק למצוא מסילות לחיבור פנימי לאלוקים
אם יש למישהו רעיונות בכייף.

תגובה: כמיהה לרוחניות אמיתית בלי פטישים לפני 1 שבוע #152784

הי אביב 100,
אנחנו בGYE מאוד מאמינים בעבודה מסודרת על פי תוכנית. כל אחד והתוכנית שעובדת לו,
אני קורא שבהתמודדות שלך כרגע אין תוכנית מסודרת? אני מבין נכון?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.37 שניות

Are you sure?

כן