ברוכים הבאים, אורח

שביל הזהב
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: שביל הזהב 32 צפיות

שביל הזהב לפני 2 שבועות, 2 ימים #153380

הרבה אומרים עלי שאני קצת קיצוני "שחור לבן " אבל האמת שאני בן אדם ששואף ל"שביל הזהב " לאיזון .בכללי בחיים באישיות במשפחה מאמין בזה מאוד ושואף להתמיד ולאזן את עצמי במידות בהתנהגות ובמעשים . 
יש כמה תחומים שאני מרגיש שצריך קצת  קיצון בשביל להגיע לאיזון
כמו למשל עישון או התמכרויות אחרות למשל לפני 4 שנים .שהפסקתי לעשן ועשיתי את זה בפעם אחת ומאז לא לקחתי שחטה או כל דבר שקשור לעישון וזה עובד
שאני למשל נכנס לכושר אני קצת מקצין בשביל להתמיד וליהות בכושר ובבריאות הנפש והגוף 

במקרה של פורנו שמירת הענים ובריאות המחשבה  וכו ברור לי שצריך ליהות קיצון של לא לצרוך פורנו בשום צורה או לא להסתכל על שום בחורה ברחוב שמתלבשת בלבוש חושפני אבל מאוד קשה לאזן את זה בעידן הטכנולוגיה ,עידן המותרות  .השימוש היומיומי באינטנרט הוא חיוני גם לעבודה וגם להתפחתות וגם לאתרים כמו שמור עיניך ואני מרגיש שאני מצד אחד צריך את זה מאוד ולא יכול להתנזר מאינטנרט בילוים וכו (כבר הרבה שנים אני לא רואה סרטים וסדרות ושהיית יותר צעיר בלי משפחה וילדים הייתי גם מסתןבב בלי פלאפון לתקופות 
אז נכון חלק גדול מהזמן אני חיי את חיי וצורך אינטנרט בריא ,נהנה מזוגיות משפחה  וחיי אישות בריאים מטייל ולא נלחץ מבחורה שרצה בלבוש ספורט לא צנוע ברחוב או פרסומת בוטא (ממש פורנו רך מבחינתי )
אבל יש נפילות וכשאני מנסה להתקדם ולא ליפול ובימים קשים (במיוחד בתקופות האחרונות של לחץ ,חוסר שגרה הרבה מילואים  ,שחיקה)כל דבר קטן ניהיה טריגר ועוד אחד ועוד משהו קטן והדרך לנפילה קצרה לפעמים שבוע שבועיים ולפעמים כמה שעות ..כמו טיפות מים שלאט לאט חודרות את הסלע ..
יש לי אינטנרט מסונן -לא עוזר
בה נשוי עם אישה תומכת וילדים 
משתדל ליהות בעשיה ובתנועה 
להאמין בקבה ובעצמי 
אבל בתחום הזה ממש קשה 
איך מתמודדים איך מאזנים ? 

עד לפני המלחמה הצלחתי להגיע לתקופות ארוכות של נקיות ,שנה שנתיים אבל בזמן האחרון אני מצליח להחזיק כמה שבועות ונופל,בה לאלא  חזרה לפורנו ממש ואוננות אבל עדין משוטט למקומות לא בריאים ומתקשה לשמור על העינים והמחשבה 

נערך לאחרונה: לפני 2 שבועות, 2 ימים על ידי פלונימוס.

תגובה: שביל הזהב לפני 2 שבועות, 1 יום #153395

• ניריוסף
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • מנהל

איך מתמודדים איך מאזנים?

עובדים עם תוכנית מסודרת, 
אנחנו ממליצים על "תוכנית לעזרה עצמית" - לטוס אל החופש.
ממש מסבירים שם הכל הכל הכל.. על איך להתמודד מא' ועד ת'.

ובנוסף, אם אתה שם לב שהמילואים גרמו לך ליותר לחץ בחיים, אולי איזון של הלחץ יוביל גם לפחות נפילות.. הרבה מאוד חיילים מספרים שזה מה שקרה להם.

בכל מקרה - בהצלחה רבה רבה!
כל הכבוד אדיר וענק על כל מה שאתה כן מצליח וכן מחזיק מעמד בו.
אני מאמין שהרבה מאוד אנשים באתר היו מתים להתחלף איתך עכשיו,
אז תשמח בטוב שכן יש לך, זה ייתן לך מוטיבציה להשיג עוד יותר טוב.

ותמשיך לעדכן אותנו במצב שלך

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן