ברוכים הבאים, אורח

האם זה יעבור?
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: האם זה יעבור? 89 צפיות

האם זה יעבור? לפני 1 שבוע, 1 יום #153648

האם זה יעבור? האם אי פעם אוכל להתגבר על זה? הרי זה כובל אותי בשלשלאות לתוך השאול הרע הזה, וזה התחיל מעט מעט כמו צמח מטפס עד שזה כיסה את כולי וכבר מרגיש שאין דרך חזרה.
התמונות והסרטונים השתלטו על חיי ברמה ממש קשה, אני מגדיר עצמי כמכור ולא יודע איך לצאת.
האם אחרי כל כך הרבה נפילות וכן אלפים האם אחרי כל זאת יש לאן לחזור? האם אוכל לחזור בתשובה ולהצליח להתחתן ולחיות חיים שהפורנו לא מאכל את חיי?
מחשבות על החיים, אשמח לעזרה

תגובה: האם זה יעבור? לפני 1 שבוע, 1 יום #153650

אני יכול לספר לך מהנסיון האישי שלי שיש הרבה תקוה.
אני זכיתי בס"ד להיכנס לקבוצות של 12 הצעדים כשהייתי רווק, ומאז אני נקי בחסדי ה' למעלה מעשר שנים, שבהם גם התחתנתי והקמתי בית, ואני כיום אבא לכמה וכמה ילדים בס"ד. והתוכנית שאני ממשיך לעבוד אותה כל יום ויום, נותנת לי את הכלים להישאר נקי ולהתקדם בחיים.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: האם זה יעבור? לפני 1 שבוע #153656

• עמי-אתה
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר קבוע
קודם כל תודה על השיתוף, כל עוד לא הרמת ידיים והעובדה שאתה כאן אומרת את זה, אז כן יש תקוה, בני ישראל יצאו מהמדבר אחרי 40 שנה, אז גם אנחנו אחרי כמה שנים ועוד פחות ממ"ט שערי טומאה, נצא , נכון ההתמכרות קשה ורעה, אבל גם אנחנו חזקים ועוצמתיים ובסוף אחרי הרבה תרגולים, תפילות, נפילות ועליות בסוף נהייה נקיים אני מאמין בזה בלב שלם, בהצלחה ממש, תתרגל את האסטרטגיות זה הדבר הכי טוב שיש לי לומר לך, מעשים פרקטיים בדרך לחירות הנפשית אמן

תגובה: האם זה יעבור? לפני 1 שבוע #153661

• timik99
  • רצף ניקיון נוכחי: 186 ימים
  • חבר חדש

המסע להספיק להשתמש בפורנו הוא מסע ארוך וקשה ואנחנו כאן איתך ובדיוק בשביל זה נועד האתר. 
מחוויתי האישית - כן זה אפשרי להפסיק לצפות בפורנו. אני גם חשבתי שאולי זה לא אפשרי אבל אז לאט לאט בעזרת האתר הנפלא הזה הצלחתי להציב מטרות ולהבין את ההרגל הזה יותר. לכן, אני ממש ממליץ להצמד לתוכניות שהאתר מציע זה מאוד עוזר וגם כמובן לכתוב בפורום כמו שאתה עושה זה גם חשוב מאוד. 
תזכור - זה אפשרי, וכל מי שכאן בשבילך וכולנו עוברים את המאבק הזה יחד אתה לא הראשון ולא האחרון שמכור לתכנים האלה. 
בהצלחה ומקווה לשמוע ממך עוד ! 

תגובה: האם זה יעבור? לפני 6 ימים, 5 שעות #153679

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 78 ימים
  • מנהל

שלום חבר יקר!
תודה על השיתוף האמיץ.

מצטרף לקודמיי ואוסיף:
אשתמש בדימוי שלך - צמח מטפס.
לא הרבה אני יודע על גינון, אבל כן אני יודע שכדי שצמח לא יצמח צריך או לעקור אותו מהשורש או למצוא חומר הדברה מתאים לזן הזה.
נסה לראות ולדייק מה החומר הדברה שאתה צריך.
יכול להיות שאתה משתמש בכלל בחומר הדברה לצמח מסוג אחר, וזה בכלל לא פועל לצמח שלך.

ניסית להשתמש בכלים של האתר?
בנית לך תכנית אישית לחופש?

בהצלחה במסע,
אוהבים אותך,
אלון

אלון,
צוות תוכן GYE 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.40 שניות

Are you sure?

כן