ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: גיל 95 צפיות

גיל לפני 1 שבוע #153657

• healingdolphin37
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

האם יש מי שהתחיל לעבוד בגיל 50+?

תגובה: גיל לפני 6 ימים, 23 שעות #153670

הכרתי חבר בקבוצות הצעדים של SA שהגיע לקבוצות מעל גיל 50 והוא עלה על דרך, ושינה לגמרי את החיים שלו.
לצערינו הוא נלקח מאיתנו ממחלה לפני כמה שנים, אך זה להגיע לקבר עם הרבה שנות נקיון, והרבה זכויות שהוא צבר מהעזרה שהוא עזר להרבה מאד חברים בתוכנית, ואנכי הקטן להבחל"ח אחד מאלו שזכה לקבל ממנו הרבה נסיון כח ותקוה.
ומלבדו יש עוד חברים כאלו, אני פשוט לא שואל כל חבר בן כמה הוא.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: גיל לפני 6 ימים, 20 שעות #153674

• healingdolphin37
  • חבר חדש

תודה רבה, נתת לי טיפת אור בחיים,

תגובה: גיל לפני 6 ימים, 5 שעות #153678

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 78 ימים
  • מנהל

איש יקר!

אשריך שאתה פה. 
גיל 50 לעצה, לא?
הנה הזמן שלך להצליח במסע ולתת לנו עצות איך הצלחת.
מחכים לשמוע!

אלון

אלון,
צוות תוכן GYE 

תגובה: גיל לפני 6 ימים, 3 שעות #153682

• healingdolphin37
  • חבר חדש

נדמה לי, שבעצם זה שנרשמתי כאן, זה נותן לי דחיפה לשמור על עצמי יותר.

תגובה: גיל לפני 5 ימים, 22 שעות #153683

healingdolphin37 היקר
אוהב אותך מאד
כל הכבוד ההרשמה לאתר.
תוכל גם לפתוח 'יומן מסע' ותוכל לשתף בקשיים ובהתמודדויות שלך.
אתה גם מוזמן לעבור על הכלים באתר.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.41 שניות

Are you sure?

כן