ברוכים הבאים, אורח

דימוי עצמי בשידוכים
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: דימוי עצמי בשידוכים 107 צפיות

דימוי עצמי בשידוכים לפני 1 שבוע, 2 ימים #153912

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 498 ימים
  • דירוג זהב
מה קורה חברים 
שאלה שממש הייתי שמח שמי שעבר או מישהו מהצוות שמבין יענה או ייעץ. 

אנחנו כמכורים (לפחות אני) מושפעים בחיים בהסתכלות שלנו על דברים וזה גם חלק מהעבודה שלנו לשנות את פגמי האופי וההסתכלות.. 
וכשזה מגיע לשידוכים זה מקבל נפח רציני ואני יסביר, הייתי בפגישות עם בחורה  ולאחר מכן היא אמרה לא 
עכשיו היה לי טוב איתה מצד אחד מצד שני לא יודע להגיד אם היא הייתה מי שרציתי וגם מבחינת היופי שלה היא לא הייתה מלכת היופי אבל הייתה סבירה. 
עכ״פ את הלא שהיא אמרה לקחתי מאוד  קשה. למרות שבהבנה בסיסית אני יכול להבין שאולי לא היה התאמה , אבל עצם הלקבל לא מבחורה עשה לי רע. 
ואני ניסיתי להבין מאיפה זה מגיע ואמרתי לעצמי אולי בגלל כל הזבל שראיתי בחיים וההסתכלות השגויה על המושג האהבה שהכרתי מהסרטים, זה גורם לי להרגיש דימוי עצמי נמוך שאולי אני לא טוב מול בנות? ואולי אני לא מספיק גבר? 
או שזה תחושה שיכולה לבוא גם לגבר שלא ראה פורנו בעבר? ואולי זה טבעי להיות מבואס?
אני שואל למרות שאני בהתקדמות וניקיון זמן רב ב״ה 
כי גם היו פגישות שהייתי ולא התאים לי והכל עבר בסדר. 
בקיצור האם דימוי עצמי נמוך בנושא של שידוכים שכיח יותר אצל מכורים? 

חייב לציין שבדברים אחרים הדימוי עצמי שלי סבבה לגמרי. 

תודה לכם חברי ועוזריי היקרים למסע 
​אוהב 

תגובה: דימוי עצמי בשידוכים לפני 1 שבוע, 1 יום #153919

הי!
שאלה טובה.
אתה מוזמן לכתוב על נייר הרבה משפטים שמתחילים במילים: "אני חושב על עצמי...." אני חושב על עצמי אני חושב על עצמי...
עד שנגמר לך מה להגיד.
ולעבור על המשפטים - לראות כמה משפטים יצאו אוטומטית שליליים וכמה חיוביים.

אחר כך לעשות אותו תרגיל עם "אני חושב על עצמי ביחס לבנות שאני...." ככה הרבה משפטים.
ולראות מה המחשבות האוטומטיות שלך עליך ביחס לבנות.

ומשם תוכל לזהות אולי אם מסתתרות לך מחשבות מעוותות ושליליות (כמו שיש לכל גבר כיום כמעט) ביחס למצב שלו עם בנות. או מחשבות שליליות ספציפיות שנובעות מפורנוגפריה.

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: דימוי עצמי בשידוכים לפני 1 שבוע, 1 יום #153922

• mose
  • דירוג זהב

לא ממש הבנתי איזה מחשבות יש היום כמעט לכל גבר?

תגובה: דימוי עצמי בשידוכים לפני 1 שבוע, 1 יום #153923

• mose
  • דירוג זהב

ואני אמור לרשום לעצמי מה אני חושב על בנות? או איך אני רואה את את עצמי מול בנות ? כי את זה לא ככה מובן לי מה אני אמור לסכם

תגובה: דימוי עצמי בשידוכים לפני 1 שבוע, 1 יום #153924

• timik99
  • רצף ניקיון נוכחי: 233 ימים
  • חבר חדש

שלום אח יקר, ראשית תודה על השיתוף. 
אני חושב שמה שתיארת על הקושי לקבל לא הוא דבר טבעי לחלוטין, ואני לא בטוח אם הוא קשור ישירות לצפייה בפורנוגרפיה. כמובן שכמכורים כמעט כל דבר מתקשר בצורה כזו או אחרת להתמכרות, אך אני לא בטוח שבמקרה הזה זה בהכרח מושפע באופן ישיר. יכול להיות המון סיבות ללמה אתה מרגיש את התחושות האלה אחרי הדחייה, ואני מאמין שזה משתנה בין אנשים שונים. הייתי לוקח כמה ימים לראות איך זה מרגיש, יכול להיות שלאט לאט הזמן גם יעשה את שלו. אם זה מאוד מפריע לך הייתי ממשיך להתייעץ בפורום או לשתף בתחושות מישהו אם אתה יכולה. 
בקיצור, אני לא חושב שיש משהו לא בסדר בלהרגיש תחושות לא טובות אחרי דחייה, גם אם זאת לא הייתה בחירת ליבך. 
מקווה שזה עזר גם אם קצת, 
בהצלחה ותמשיך לשתף ! 

תגובה: דימוי עצמי בשידוכים לפני 1 שבוע, 1 יום #153927

• mose
  • דירוג זהב

עזר המון ממש
תודה רבה 

תגובה: דימוי עצמי בשידוכים לפני 1 שבוע #153928

כן, 
תרשום לך לא בצורת סיכום - אלא בצורה נובעת ונשפכת, מתמשכת וחופשית - את המחשבות האוטומטיות שעולות לך בראש כשאתה מנסה להשלים את המשפט: אני חושב על עצמי שאני...
כמה וכמה פעמים שאתה חוזר על המשפט ומשלים אותו, חוזר על המשפט ומשלים אותו. עד שנגמר לך המחשבות או שנמאס לך
ואז את אותו התרגיל רק עם להשלים את המשפט: בנות חושבות שאני...

מוזמן לשתף כאן או לשלוח לי בצ'ט או באימייל את התוצרים ואעזור לך להבדיל בין מחשבות רגילות, נפוצות לכל גבר כיום, או מוגזמות ושליליות מדי שאפשר לתקן.
כשמתקנים מחשבות שליליות מדי - זה מקל על הרגש ומאפשר לנו להתמודד יותר בקלות עם המציאות.

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.38 שניות

Are you sure?

כן