ברוכים הבאים, אורח

מיניות בריאה לאחר התמכרות
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: מיניות בריאה לאחר התמכרות 70 צפיות

מיניות בריאה לאחר התמכרות לפני 4 ימים, 6 שעות #153950

• 13245768avi
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

אני מכור כבר מעל לעשור מגיל צעיר ולא ממש מכיר מה זה בשבילי מיניות בלי קשר לפורנו. אני בזוגיות טובה ובמקום יותר טוב כרגע אבל עדיין לא מושלם וככה הגעתי לאתר הזה. 
רציתי לשאול, איך משקמים(אולי אפילו יוצרים לראשונה) מיניות בריאה שמגיעה ממקום של בריא של חיבור לבת זוגתי לאחר התמכרות ארוכה מאוד? 
רוצה לציין שהיא מכירה את ההתמודדות שלי ומאוד תומכת בי ובתהליך שלי ואנחנו מנסים לשקם ביחד. טיפים ואפילו ספרים או סרטונים בנושא יתקבלו בברכה.

תגובה: מיניות בריאה לאחר התמכרות לפני 4 ימים, 5 שעות #153951

ערב טוב,
מלבד הזוגיות אתה מרגיש בסדר עם ההתמודדות לתאווה?
זאת אומרת, אתה מרגיש שהכל מאחוריך? או שאתה מממש את התאווה בתוך חיי המין עם הבת זוג?
בדרך כלל, הפתרון הוא כוללני ולא רק ספציפי מול הבת זוג.

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מיניות בריאה לאחר התמכרות לפני 4 ימים, 5 שעות #153952

• 13245768avi
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

אני לא אחרי ההתמכרות, כתבתי לא נכון. אני מתחיל עכשיו תהליך לצאת מההתמכרות ועדיין נופל כמה פעמים בשבוע, אני רוצה תוך כדי התהליך גם לקחת את הכוחות האלה למקום של מיניות בריאה.

תגובה: מיניות בריאה לאחר התמכרות לפני 4 ימים, 4 שעות #153954

לפי הנסיון שלי, הפתרון הוא לעבוד על ההתמכרות עצמה, ואח"כ מטפלים בבעיות שנוצרו בעקבות ההתמכרות.
מה שעבד בשבילי הוא לא לנתב את התאווה למקומות המותרים, אלא לוותר על התאווה הלא בריאה בעיקרה. כל הגישה שלי לתאווה ולמין לא היתה גישה בריאה, השתמשתי בזה בשביל לכסות על כל הרגשות שלי והקשיים שלי.
אגב, יש חברים שכחלק מההחלמה שלהם הם נמצאים תקופה במניעה ממין עם בן / בת הזוג.
הפתרון שלי הוא 12 הצעדים שאני עובד עם ספונסר שהוא חבר מכור כמוני שמלמד אותי את הצעדים, ואני משתתף בקבוצות הצעדים של SA.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.38 שניות

Are you sure?

כן