ברוכים הבאים, אורח

בדידות
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: בדידות 67 צפיות

בדידות לפני 1 שבוע, 2 ימים #154288

• mitgaber1
  • רצף ניקיון נוכחי: 17 ימים
  • חבר חדש

שלום כולם
זה יישמע מצחיק אבל אני בכלל לא מכור לפורנו אני חושב.
אולי כן, אבל זה לא יושב על פורנו אלא על הלבד.
תחושת הלבד.
אין לי מישהו קרוב בחיים, לא חברים, לא משפחה (יש משפחה, אין לי חיבה אליהם), אין לי מישהו שמתעניין בי מחוץ לעבודה..חיים עצובים.
לא בזוגיות ולא רוצה לחשוב על לצאת כי זה לא הגיוני לחפש להתחתן כשאני במצב הזה.
אוף, פשוט עצוב לי וקשה לי הלבד הזה, אין לי את מי לשתף ועם מי לדבר.
זה יותר נורא מכל התמודדות אחרת.
קל לי לוותר על הפורנו, אבל בא לי לשחרר רק כדי לא להרגיש לבד..וזה פרדוקס אני יודע ועדיין אני לא רואה שום תקווה שאתחתן בחיים (עברתי את גיל 30).
השלמתי עם זה שאשאר לבד ואני תוהה לעצמי אם הקב''ה יודע שיש כאלה שחיים לבד ומה הוא מצפה שהם יעשו בהיבט הזה של החוסר ביחד ובמגע..הוא באמת מצפה שהחיים שלי יהיו כאלה יבשים וריקים?

תגובה: בדידות לפני 1 שבוע, 1 יום #154295

• nbym
  • דירוג זהב
אח יקר ואהוב, הלב שלי ממש כאב כשקראתי את מה שכתבת. קודם כול, תודה ששיתפת. זה לא מובן מאליו לשים את הכאב שלך על השולחן, במיוחד כשמדובר בתחושות של בדידות וכאב פנימי.

אתה לא נשמע מצחיק בכלל. בדידות היא כאב אמיתי, לא פחות מהתמודדות עם התמכרות או עם כל קושי אחר. לא סתם נאמר, ''לא טוב היות האדם לבדו''. לפעמים זה אפילו הקושי הכי עמוק, כי הוא נוגע בצורך הכי בסיסי של האדם: להיות בקשר, להיות נאהב, להרגיש שייך.

התחושה שאין תקווה לזוגיות או לחברות קרובה היא מחשבה מאוד כבדה ומייאשת. אבל חשוב לי שתדע, המציאות הזו יכולה להשתנות. גם אם זה מרגיש עכשיו תקוע, לא אומר שזה יישאר ככה תמיד. הרבה אנשים שהרגישו כמוך, אפילו בגיל מאוחר יותר, מצאו קשרים וחברות אמיתית כשהתחילו לעשות צעדים קטנים לעבר חיבור עם אחרים.

אני לא יכול לדעת מה הקב"ה "מצפה" או "רוצה", אבל אני כן מאמין שהוא מבין את הכאב שלך. אולי החיבור הזה שאתה מחפש עם אנשים, עם עצמך ועם הקב"ה הוא חלק מהמסע שלך. אתה לא צריך לעבור את זה לבד. בפורום הזה, יש אנשים שרוצים להקשיב ולתמוך.

אפשר לשקול בינתיים כמה דברים. כמובן שזה לא חובה אלא רק כדי לתת חומר למחשבה.

למשל, להצטרף לקבוצות עם אנשים בגיל דומה, כמו חוגים, שיעורים או התנדבויות שמושכות אנשים סביב הגיל שלך, למשל קבוצות ספורט, למידה או קורסים מקצועיים.

עבודה עם מאמן או מטפל יכולה לעזור לך לבנות ביטחון, לשבור דפוסים של בדידות ולהניע אותך לפעולה.

כדאי גם לנסות מסגרות היכרות מותאמות, כמו אירועי הכרויות לדתיים או חילוניים, או אפליקציות היכרות רציניות, לאו דווקא רומנטיות, אלא בעיקר לחברות.

במקביל, חשוב להתמקד בצעדים קטנים, אפילו שיחה ידידותית בעבודה או בבית הכנסת יכולה להיות התחלה לבניית מעגל קרוב יותר.

וגם לטפח תחביבים שמביאים לך שמחה, כי זה גם ממלא את היום וגם יוצר סביבה טבעית להכיר אנשים עם תחומי עניין משותפים.

העיקר הוא לא להעמיס על עצמך “משימות גדולות”, אלא לבחור צעד קטן אחד ולהתחיל ממנו.
חזק ואמץ אח יקר! העיקר לא להתייאש!
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 1 יום על ידי nbym.

תגובה: בדידות לפני 1 שבוע #154307

• DeletedUser47621
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר חדש

תגובה: בדידות לפני 5 ימים, 12 שעות #154319

• מצליחן2025
  • רצף ניקיון נוכחי: 210 ימים
  • חבר חדש

מוזמן לדבר איתי מתי שתרצה, בשמחה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות