ברוכים הבאים, אורח

יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני 81 צפיות

יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 1 שבוע, 2 ימים #154289

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • דירוג פלטיניום

חברים אהובים שלי, אני סולל דרך, דרך של חיים צועד בשבילים חדשים עבורי, כל יום והמתנות שלו.
כאן בפורום קיבלתי את הכח הראשון להצליח בנקיות שתמיד חלמתי עליה והייתי מתוסכל נורא שזה פשוט לא קורה.

אני רוצה לשתף אתכם ביומיים האחרונים שלי, שהיו עבורי שיעור חי ומכאיב עד כמה ההתמכרות חזקה ממני.

אשתי לא הרגישה טוב, וגם רבנו קצת. בלב פנימה כבר הרגשתי את הדחף מתקרב. יש לי פלאפון מקשים, אבל ידעתי בדיוק מה אני רוצה – סמארטפון. זו לא הפעם הראשונה, אלא כבר הפעם השלישית שאני עושה את זה. נסעתי לחנות, חיכיתי שיפתחו, לא היה את הדגם הזול שרציתי, אז שילמתי יותר. בזבוז כסף כואב לכאורה, הייתי יכול להתחדש בכמה דברים טובים במקום.

באותו רגע לא עניינו אותי לא אידיאלים, לא רצון ה', ולא כלום. מהשעה 9:30 בבוקר עד 14:30 צפיתי רצוף. אם לא הייתי חייב להפסיק בגלל המשפחה – הייתי ממשיך עוד שעות. בסוף זרקתי את הטלפון לפח בחוץ. הרבה חרטה, הבנה כביכול שחבל שזה קרה וכו'...

חשבתי שזה נגמר – אבל לא. היום ראיתי שהפח עוד לא פונה. חיכיתי שהבן שלי יירדם, ירדתי, חיטטתי בפח, הוצאתי את השקית וצפיתי עוד 45 דקות. בסוף זרקתי שוב, הפעם לפח עמוק יותר.

כל זה גרם לי להבין שוב: ברגע שיש לי גישה – אני חסר אונים. אין לי שליטה, אני נגרר כמו עבד אחרי התאווה. זה לא עניין של רצון טוב או אמונה – ההתמכרות פשוט משתלטת.

אבל אני לא מוותר. אני כאן, כותב לכם, מודה בפה מלא: אני לא יכול לבד. אני רוצה לחיות נקי, אני רוצה לחזור לשפיות, ואני מבקש מהקב"ה ומהחברים בדרך לעזור לי.

תגובה: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 1 שבוע, 2 ימים #154291

• שלמה די דיינו
  • רצף ניקיון נוכחי: 69 ימים
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר והאהוב, התיאור שלך כל כך מוכר, חוסר השליטה, ההשתוקקות החזקה ממני, ההבנה בשכל עד כמה זה רע לי ובכל זאת.... אני לא מצליח לבד ולא יכול לבד, רק ביחד זה עובד, התאווה חזקה , הפנטזיות שהיא מוכרת לנו חזקות מיכולתנו לעמוד מולן, אבל אל דאגה אח יקר, לאט לאט ה' עושה לנו את הנס, עם עקביות יש דרך החוצה תאמין בזה.

תגובה: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 1 שבוע, 2 ימים #154294

שמח בחלקי היקר
אוהב אותך מאד

מזדהה מאד מאד עם הדבר הזה.
אני שיחקתי משחקים הלוך ושוב עם הסמרטפונים, קניתי וזרקתי, קניתי וארזתי חזק חזק שלא אוכל לפתוח, ופתחתי וחסמתי, ופתחתי את החסימה וכן הלאה. פעם אחת גם חבר בישיבה נתן לי כסף מהמעשרות שלו, ומהכסף הזה הלכתי וקניתי עוד סמרטפון.

אבל כמו ששלמה חברי היקר (טוב לראות אותך כאן) כתב, ביחד זה עובד, יש פתרון ויש תקוה. היום באסירות תודה אני לא שם, וזה לא ברור מאליו, אבל הנס הזה קורה לי ולעוד רבים.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 1 שבוע, 1 יום #154301

• שמח בחלקי
  • דירוג פלטיניום

התגובות שלכם נתנו לי כח! הכח של הביחד.
תודה! יחד ננצח

תגובה: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 1 שבוע #154306

• DeletedUser47621
  • חבר חדש

תודה על הכנות.
אוהבים אותך.
ה' אוהב אותך!

תגובה: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 5 ימים, 16 שעות #154317

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 223 ימים
  • דירוג זהב

היי שמח בחלקי היקר
אני חושב שאני קצת מכיר אותך ואת היכולות שלך
אני מאמין שבעז"ה תנצח ובגדול!!!

נערך לאחרונה: לפני 5 ימים, 16 שעות על ידי חיים אמיתיים.

תגובה: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 5 ימים, 5 שעות #154326

• שמח בחלקי
  • דירוג פלטיניום

תודה חברים על התגובות זה ממש עושה לי טוב.

היום בבוקר הלכתי לזרוק את שקית הזבל, אבל מה? לא לפח הקרוב ליד הבית, אלא לטמון הרחוק יותר - רציתי להציץ לראות האם הסמרטפון שזרקתי לשם עדיין שם, כביכול אני מספר לעצמי שאני לא מתכוון להוציא אותו, רק לראות מה שלומו...
היה לי ביד את שקית הזבל וגם שקית עם אוכל לבן שלי שהיה לידי בעגלה, והסתכלתי לתוך הפח והוא גם רצה לראות, למעשה יחד עם השקית נקרעה השקית האוכל ונפלה פנימה והבן שלי קם מהעגלה ונפל למדרכה.

מה הלימוד?

הפורנו פוגע לי בשפע של הפרנסה, לתת אוכל לבני ביתי. הבן שלי נפל למדרכה, מה אני לומד מזה? שכחתי מה חשבתי

בכל מקרה, אין סתם, לא הייתי צריך להתקרב להסתכל בפח הזה.

ממשיך חזק גם עם קמתי הפוך קצת בבוקר בכלל שלי - בלי השהיית מבט ובלי מבט שני. מה שראיתי במבט ראשון ראיתי, כל השאר מבט לכיוון אחר.

אוהב אתכם

תגובה: יומיים שהראו לי עד כמה ההתמכרות חזקה ממני לפני 4 ימים, 23 שעות #154328

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 555 ימים
  • דירוג פלטיניום

חחחחח חזק 
זה מידה חשובה לדעת להבין את ההשגחה פרטית ולקלוט שה׳ נותן לך סימנים ועזרה
אחי שיהיה לך בהצלחה תמיד
ומאחל שתמיד העבודה שלך תהיה מתוך חיוך

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.37 שניות