ברוכים הבאים, אורח

תרגיל לאימון באיפוק
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: תרגיל לאימון באיפוק 27 צפיות

תרגיל לאימון באיפוק לפני 1 יום, 14 שעות #154604

• כרוב
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • חבר חדש
היי לילה טוב
יש לי בעיה שאני כל לילה רואה פורנו ומאונן, לא יכול ללכת לישון בלי זה גם כשאני סופר עייף ולא חרמן בכלל...
החלטתי לעשות תרגיל אימון באיפוק, להגדיל בהדרגה את כמות הדקות שאני מתאפק לפני שאני מאונן. לילה לילה, מעלה 4 מוריד 2 מעלה 4 מוריד 2 דקות מהכמות שאני צריך להתאפק.
עכשיו, אני צריך תגמול על הצלחות.
השאלה היא, האם התגמול יכול להיות האוננות עצמה, שבאה בסוף הזמן שאני צריך להתאפק? או שזה מבטל את כל הפואנטה של התרגיל?
תודה על עצתכם 

תגובה: תרגיל לאימון באיפוק לפני 1 יום, 6 שעות #154607

ראשית כל, כל הכבוד לך!!!

אני באופן אישי למדתי שאני לא יכול אפי' אם קצת תאווה, וגם היתה תקופה שניסיתי לאונן רק עם פורנו, בשביל שאח"כ אפסיק לראות פורנו ואז אני גם לא יאונן כי הרי התרגלתי לאונן רק עם פורנו, וזה לא עזר לי כלום.
לכן למדתי שאני לא יכול להזין את עצמי בתאווה.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: תרגיל לאימון באיפוק לפני 1 יום #154609

• כרוב
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • חבר חדש

תודה על התגובה, מתחיל שוב וצועד לאלוקים, אבל במה עוד אני יכול לתגמל את עצמי? 
כולם באים עם סיסמאות "לעסוק ביצירה" "לעסוק בעשייה" או "מושכהו לבית המדרש" שזה הכי גרוע (2 בלילה למי יש כוח לתורה עכשיו?), אבל שום דבר מהדברים האלה לא מובן ולא עוזר.
יש לך רעיון לתגמול חיובי?
תודה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות

Are you sure?

כן