ברוכים הבאים, אורח

לשתף אותה?
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: לשתף אותה? 76 צפיות

לשתף אותה? לפני 4 ימים, 15 שעות #155000

• johnsmith
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

הבחורה שאיתה אני יוצא, קרוב מאוד להתארס בעז״ה…
עד עכשיו לא סיפרתי לה כלום, כדאי?
אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן, ואם כן, איך לפתוח נושא כזה וכמה לשתף…

תגובה: לשתף אותה? לפני 2 ימים, 16 שעות #155008

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 673 ימים
  • דירוג פלטיניום

אני לא נשוי. אבל לי נראה שרק אם אתה מרגיש שאתם מספיק פתוחים וחזקים אחד עם השני ורק אם אתה מרגיש צורך לספר בכדי לא להסתיר משהוא, (כי כנראה האתר והדרך שאתה עושה תופס אצלך מקום בחיים) 
אז אפשר לספר וגם זה לאט לאט לא להפיל הכל ברגע…
עצה שלי לא לוקח אחריות  
עכ״פ שיהיה במזל טוב 
אוהב

תגובה: לשתף אותה? לפני 1 יום, 16 שעות #155011

• גגןן
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

בחיים לא
מקסימום לשתף בעדינות על הקושי הכללי בטהרה ושמירת העיניים בסביבה המודרנית וכו'
לדעתי הרבה בחורות לא יבינו אותך לחלוטין
הראייה והרגש שלהן על העולם המיני שונה מאוד והמחשבה על כך שבן זוגן מתייחס לזה בצורה כל כך פיזית וחומרית תגרום להורדת ערכך, אפילו אם אנחנו הגברים מבינים את הקיצר והקושי.
היא תתיחס אליך כמו ילד שמשחק במשחקי מחשב בזמן שהמבוגר עורך דוקטורט. זה בערך ההשוואה בין היצר לזוגיות.
צריך להבין שבזוגיות אין עניין להדגיש חלקים רעים וחסרונות שלנו אלא במקום שיש בכך תועלת לבת הזוג או יושרה בסיסית
גילוי נאות- אני חרדי. אבל נראה לי שמה שאני אומר קשור לטבע האשה והגבר. 
עצה נוספת - תתיעץ קודם עם מדריך חתנים או יועץ זוגי מהמגזר שלך, אהיה מופתע מאוד אם יאמר משהו אחר

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 16 שעות על ידי גגןן.

תגובה: לשתף אותה? לפני 1 יום, 3 שעות #155015

אני בעצמי סיפרתי, רק אחרי שהייתי בקבוצות הצעדים וב"ה הייתי נקי ועליתי על דרך של נקיון והחלמה, ורק אחרי הדרכה מחבר ותיק עם הרבה הרבה נסיון, ושיתפתי בצורה מאד מסויימת.
אך בדרך כלל ההדרכה היא לא לשתף כלום, וזה גם תלוי האם נמצאים בדרך טובה ובפתרון, או שעדיין לא.
בקיצור, כדאי להתייעץ היטב עם אדם שמבין בענין הזה של התמכרויות.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: לשתף אותה? לפני 3 שעות, 6 דקות #155026

[dir=rtl]אני מקוה מאוד שתקבל את ההחלטה הנכונה קודם כל , אבל אשתף שהייתי בסיטואציה דומה והתלבטתי , לבסוף זה הוביל לירידה אצלי ולפיצוץ של כל הקשר של היה חזק מאוד לפני כן אך לצערי היא לא הצליחה להכיל את זה וזה הגיע למקומות מאוד נמוכים עד כדי פרידה וויתור על להקים חיים משותפים ביחד וניתוק קשר לצמיתות , אני ממליץ מאוד בחום להשקיע זמן רב בפטירת הבעיה באופן אישי ולא להפוך אותה לבעיה של אדם נוסף
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.32 שניות

Are you sure?

כן