ברוכים הבאים, אורח

כן אינטרנט או לא.
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: כן אינטרנט או לא. 40 צפיות

כן אינטרנט או לא. לפני 1 שבוע #155067

יש לי התלבטות עצומה,
האם הדרך להפסיק לאונן צריכה לעבור בהתנזרות מוחלטת מאינטרנט,
או שאפשר לשלוט על ההתנהגות גם כשרואים קצת דברים[לא פורנו]
כי לפעמים לא לגעת באינטרנט זה קצת קרב אבוד מראש.

תגובה: כן אינטרנט או לא. לפני 1 שבוע #155069

• החתולהשחור
  • רצף ניקיון נוכחי: 9 ימים
  • חבר קבוע
בגלל שזה נראה קרב אבוד מראש יכול להיות שזה רק יבאס אותך יותר.
אני יודע על עצמי שחשוב לי היות מציאותי בתהליך הזה.
כי גם אחרי שבעתיד אגמל- אהיה חייב לדעת לתפקד גם עם האינטרנט.

תגובה: כן אינטרנט או לא. לפני 5 ימים, 14 שעות #155082

• empoweredviper77
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש
אני רוצה לעלות נקודה כלשהי ואתה תחשוב עליה, אני מניח שזה דיון שחשוב להרבה אנשים ולא תמיד עושים מספיק את הבירור הזה לעומק הזה טוב שאתה מעלה את זה. איזה חיים אתה רוצה לחיות בעתיד אתה מתכוון לחיות חיים שיהיו ימים אינטרנט מתכוון להיות חרדי דתי לאומי חילוני אני לא יודע אם בסופו של דבר המטרה הסופית לחיות אור החיים מסוים שהוא בלי אינטרנט אז עדיף שתחייה היום כמו שאתה רוצה לחיות בעתיד כבר , אבל אם לא אז אתה צריך לשאול את עצמך, עם הרבה כנות אם אתה מסוגל להיות בלי סינון או עם אינטרנט אני לא יודע מה הכוונה.  ולהישאר נקי .

תגובה: כן אינטרנט או לא. לפני 1 יום, 18 שעות #155115

הדרך להיות יהודי כשר לא עוברת בהתנזרות. אצלי זה פשוט לא עבד. ניסיתי את כל סוגי הסינונים, ואפילו עברתי לנוקיה לתקופה לא קצרה. זה לא עזר. השינוי צריך להגיע מבפנים. כלומר, אם רק תתגונן כל הזמן, לא תצליח. אתה צריך לעבור ממגננה להתקפה. מה הכוונה התקפה? ובכן. קודם כל להתחיל לשמוע את השיעורים של הרב שלום סבג (חפש ב-YouTube). זה יעזור לך לבנות חוסן פנימי. עם הזמן החוסן הזה ילך ויתחזק. כמו בטון שמתייבש. 
עוד דבר שעזר לי אישית זה נדרים. כן כן. נדרים של קדושה. תתחיל עם תקופות קצרות. תנדור לא לצפות ב... למשך שבוע. לפני שנגמר הזמן תאריך את הנדר בעוד שבוע, וכן הלאה. לי זה עזר. 
האם אין לי ניסיונות כיום? בטח שיש. כל הזמן יש. אלו החיים. אבל אני מרגיש חזק בהרבה לעומת התקופה שהייתי עסוק בלהתגונן. 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.25 שניות

Are you sure?

כן