בחסדי השם הגעתי היום ליום ה365 שלי במסע הזה של הנקיות.
וביום מיוחד כזה שהחזרנו את החטוף האחרון לקבורה.
פעם להיות נקי שנה שלמה היית בגדר פנטזיה עבורי, תמיד חלמתי להיות שנה ללא פורנו.
מאז שהתחלתי לצפות (מגיל 13) ועד עצם היום הזה לא עברה שנה בלי פורנו והאמת שחוץ מתקופה אחת של תשעה או שמונה חודשים,לא הצלחתי לחצות חצי שנה בלי ליפול וכל נפילה היית התרסקות.
אז איך זה מרגיש להיות נקי שנה?
אז כדי לתאר את ההרגשה אולי אנסה להשוות בין נקיות של חודש חודשיים לבין נקיות של שנה
כי האמת היא שכן יש דחפים לפעמים גם אחרי שנה כן יש מחשבות לפעמים. והאמת שכמעט נפלתי לפני שבוע וחצי ומה שהציל אותי זה שיש לי פלאפון הדרן והייתי בעזה במילואים ולא היית קליטה טובה והשילוב של שנהם פשוט לא נתן לי לממש את הרצון וכמובן בסיעת דשמיה. הייתי במין משבר אחרי הנסיון הזה של לצפות בתוכן אסור, אמרתי לעצמי "מה ככה בשבריר שניה היית מוריד את כל הזמן הזה לשאול תחתית?" ,מה שנה שלמה והמח שלך עדיין רוצה את זה,כלום לא השתנה? זה די העציב אותי אבל אז עניתי לעצמי תשובה ששינתה את דעתי והראתה לי שכן זמן הנקיות משפיע על האופן שבו מתמודדים עם מעידות ועם דחפים.
אתם מבינים,פשוט לפני שבעה או שמונה חודשים אם היה קורה לי דבר כזה הייתי כנראה מתרסק אם לא באותה שעה אז כמה ימים אחרי, הראש לא היה מניח לזה עד שזה היה ממומש , כל מעידה היית מובילה אותי להתרסקות טוטאלית ועכשיו המעידה הזו שהיית לי כמעט ,עצרה שם באותה נקודה למחורת בבקר הכל עבר שום דחף לא נשאר.
אז הבשורה שלי לכם היא שאפשר להצליח,אפשר להיות נקיים אפשר לנצח את זה.
חייבים להאמין.
היו לי כלכך הרבה נפילות אחרי כלכך הרבה פעמים שהבטחתי לעצמי שלא אחזור לזה.
ימים חשוכים, תקופות ארורות שהיו שואבות ממני כל טיפת אנרגיה ורצון.
לא חושב על כלום חוץ מפורנו, שהכל יחכה,האשה,הילד,החיים עצמם.
להיות נקי זה להיות מסוגל להתמודד שוב עם החיים, לחשוב על הדברים החשובים. החיים לא נצבעים בוורוד אלא רואים אותם כמו שהם באמת.
תרשמו כל הצלחה שלכם, תגידו תודה על כל יום שהייתם נקיים לפני שאתם הולכים לישון.
בעזרת השם שיהיו לכולכם חיים נקיים ומשמעותיים