ברוכים הבאים, אורח

מתחיל לשתף יום יום בע"ה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מתחיל לשתף יום יום בע"ה 28 צפיות

מתחיל לשתף יום יום בע"ה לפני 6 ימים, 1 שעה #155282

• miko123
  • חבר חדש
אני נקי כבר 17 ימים. אני מרגיש אמנם שהתכנית שלי לא מפורטת מספיק אלא אני בעיקר עובד על כוח רצון ואסטרטגיה אחת של גלישת דחפים. אשמח לכל טיפ או עצה! תודה רבה

אגב, זה השיא שלי. אמנם היום הייתה לי מעידה, הסתכלתי על תמונות וסרטונים (לא פורנוגרפיה) קצת. אבל עברתי את זה בשלום ושמח מאוד
נערך לאחרונה: לפני 6 ימים, 1 שעה על ידי miko123.

תגובה: מתחיל לשתף יום יום בע"ה לפני 3 ימים, 14 שעות #155291

• miko123
  • חבר חדש
שכחתי לשתף בימים האחרונים, ובכל מקרה אני בעיקר כותב לעצמי. יום 20. שמח מאוד, אבל עומד לפני חזרה הביתה לסופ"ש שעלול להיות מסוכן. אשמח לקבל כל טיפ להכנה מקדימה לקראתו!

תגובה: מתחיל לשתף יום יום בע"ה לפני 2 ימים, 9 שעות #155299

• miko123
  • חבר חדש
אם אני שורד את היום, סגרתי שלושה שבועות. שיא כל הזמנים שלי. היום חוזר הביתה לסופ"ש. צריך לתכנן את הלו"ז ולהישאר בתודעת גדלות. ואז בע"ה הדרך סלולה לפורים נקי.

תגובה: מתחיל לשתף יום יום בע"ה לפני 2 ימים, 9 שעות #155300

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 731 ימים
  • דירוג פלטיניום

כל הכבוד כל יעד הוא חשוב

תגובה: מתחיל לשתף יום יום בע"ה לפני 1 יום, 8 שעות #155305

• miko123
  • חבר חדש
אתמול בחמישי היה טוב- היום, מעידה עצומה. ראיתי תמונות פורנוגרפיות וזה מרגיש ממש בלתי אפשרי. אני עומד לברוח עכשיו ולהירגע. אבל אני צריך עצות כדי לוודא שבמוצ"ש אני לא אלך ישר לשם. התחושות פשוט חזקות ממני- אבל אני לא מוכן לאבד את הרצף. אשמח לכל עזרה

תגובה: מתחיל לשתף יום יום בע"ה לפני 1 יום, 7 שעות #155306

• nootherchoice120
  • רצף ניקיון נוכחי: 39 ימים
  • חבר ותיק

בהצלחה אח יקר קח כל דקה של ניצחון בתור הישג ותעשה לעצמך גדרות כדי לא להיכשל גם אם זה אומר להפוך להקצין בשביל לא להגיע לניסיון. לדוגמא להיות תמיד עם דלת פתוחה או תמיד להיות בחברת אנשים או להתאמן. זה רגע של דחף רגעי שיעבור כל עוד תתמיד!!

תגובה: מתחיל לשתף יום יום בע"ה לפני 5 שעות, 5 דקות #155308

• miko123
  • חבר חדש

נפלתי. השבת אולי הכי קשה בחיי, המון המון מחשבות והרגשתי שזה חזק ממני. אני לא נופל לעצבות, ולעומת פעמים קודמות, אני לא עומד לתת לזה להפיל אותי עוד הרבה פעמים. אני קם חזק. נלחמתי כמו פנתר. עכשיו רק לשמור על קצב של נפילה פעם ב23 ימים זה יהיה מדהים בינתיים. אשמח לכל טיפ על קימה מנפילה! אשריכם ישראל

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.29 שניות

Are you sure?

כן