ברוכים הבאים, אורח

מתחיל שוב... (יש ברירה?)
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מתחיל שוב... (יש ברירה?) 61 צפיות

מתחיל שוב... (יש ברירה?) לפני 1 שבוע, 1 יום #155577

• miko123
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • חבר קבוע

משום מה לא הצלחתי להגיב על השרשור הרגיל, אז פותח חדש, בתקווה שזה יהיה דף חדש. אבל למה שיהיה חדש? אני לא יכול שלא לשאול, הרי הכל מרגיש כל כך ישן. היום נפלתי. היה לי יום טוב, ומשום מקום נפלה עליי הרגשה שאומרת "אין לך דבר טוב בחיים, שווה לחיות למענו, חוץ מאו"פ". אז למזלי את הפ' אין לי בישיבה. אבל חרשתי על המחשב המסונן בנסיון למצוא כל חומר. בזבזתי שעות במקום ללכת לישון מוקדם כמו שרציתי. עוד מעט אני מתחיל שלב חדש לגמרי בחיים, מתגייס, מסיים את התקופה בישיבה. ככה אסיים אותה? מלוכלך? אני לא רואה כבר מה כל כך אפשר לעשות. ברגע שאני מרגיש שזה הדבר היחיד המעניין בחיים,  הזוהר ולו במקצת, ברור מה תהיה התוצאה המיידית. אפילו להתפלל כבר אני לא מצליח. בשלב שבו הייתי אמור להיות בשיא המדרגה הרוחנית שלי. נאבדתי. לא מוצא את עצמי, שכחתי את עצמי מתישהו בדרך. והחיים ממשיכים. והם כבר נהיים קשים. ואני יודע כמה הם באמת יפים וקדושים. אבל הם מתחמקים. תפילה אשא לאלוקים. חדש בי רוח מבפנים. 
סליחה על האריכות. פרקתי. אשמח ממש לכל תגובה! מחר... יום חדש. מתחילים לספור.

תגובה: מתחיל שוב... (יש ברירה?) לפני 1 שבוע, 1 יום #155579

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 34 ימים
  • חבר חדש

אהובי אהובי אהובו של הקב"ה!!!!
בתוככי לבך הנך יודע שהפורנו הורס לך (ולי) את החיים
"החיים יפים יותר ללא פורנו" צריך לחזור ולשנן את זה שוב ושוב
בהצלחה בדרך.......

תגובה: מתחיל שוב... (יש ברירה?) לפני 3 ימים, 20 שעות #155592

• נרלרגלי
  • חבר קבוע

מזדהה מאוד... הללכת לאיבוד הזה, הרצון שהשלב הבא יהיה זה שיהפוך את המצב, שאהיה בן אדם סופסוף "רגיל", ובאמת האו"פ זה מה ששואב אותי כמו ששום דבר אחר לא שואב אותי, שואב לי את התשומת לב, ואת המחשבות, ואת הזמן, ואת הרצונות. כי אני מרגיש שאני כבר לא ממש מאמין ברצונות שלי. 
אלו היו כמה משפטי הזדהות.
ואני מדבר לאחר נפילה טרייה, אז חייב לתת איזה חיזוק לך ולי. 
בעיקר ההיכרות עם החיים הטובים היא זו שדוחפת אותי שוב ושוב להמשיך ולנסות. לא מבחירה. דווקא בצורה הכי טבעית שיש, כמו שבן אדם שטובע לא ישחרר עד הנשימה האחרונה. 
ואני אומר תודה על זה שיש חיים שאני באמת מאמין שהם שם, מעבר להתמודדות הזו, וזכיתי לגעת בהם, לחוות אותם, להיות חלק מהם, זמנים שהאו"פ לא לקחו בהם חלק ולא טימאו אותם. 
אז שיהיה בהצלחה בהמשך, לקום, ולהודות על הרגעים והתקופות שאתה לא שרוי בתוך המסך וכל המתלווה אליו. 
כי בוודאי יש כאלה.

תגובה: מתחיל שוב... (יש ברירה?) לפני 12 שעות, 24 דקות #155617

• miko123
  • חבר קבוע

מטורף אחי, מאוד מזדהה. ההשערה הזאת שיש שם מציאות שהיא אמיתית, שהיא אחרת, והיא חיה ונושמת ומחכה לנו. אנחנו יודעים את זה כי ביקרנו שם לרגעים. זאת הציפייה לישועה. חזק ואמץ אחי ואל תשכח שאתה תמיד במלחמה.
אני עכשיו על שלושה וחצי ימים נקיים, ואני אומר את זה- קשה לי מאוד. המחשבות יכולות להגיע מספיק עמוק כדי להילחם באהבת הקדושה והטהרה שלי. נלחמים בשם ה'!

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות

Are you sure?

כן