ברוכים הבאים, אורח

מה שדוחף את הגברים...
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מה שדוחף את הגברים... 17 צפיות

מה שדוחף את הגברים... לפני 20 שעות, 10 דקות #155640

• חרותעולם
  • רצף ניקיון נוכחי: 563 ימים
  • חבר חדש

אני רוצה להתחיל לכתוב כמה מהרהורי ליבי על הנושא, מקוה שתתחברו.
הדברים נכתבים בעקבות כמה חוויות אישיות מענינות,
הייתי מכור מגיל 14 כ8 שנים, יצאתי מזה לפני שנה וחצי אחרי שהייתי בייעוץ, לפני כחצי שנה היתה לי מחלה מסוימת שבעקבותיה לא היה לי דחף מיני כלל!  נשמע חלום... אבל אני הייתי בדיכאון עמוק.

בעקבות כל מה שחוויתי פיתחתי תיאוריה אותה אני רוצה לפרוס בפניכם, אני לא מתחייב שאתמיד ואולי אשאר רק בזה, אני לא כל כך טוב בכתיבה, אז אני מאד מקוה שאצליח להתמיד.

גילוי נאות: אני אדם דתי ותפיסותיי מושפעות מכך עמוקות.

נערך לאחרונה: לפני 19 שעות, 18 דקות על ידי חרותעולם.

תגובה: מה שדוחף את הגברים... לפני 20 שעות, 5 דקות #155641

• חרותעולם
  • רצף ניקיון נוכחי: 563 ימים
  • חבר חדש

נתחיל מהשורשים: המקום הטבעי של הדחף המיני הוא כחלק ממערכת יחסים כוללת של נישואין, אשר מרכזיותה ושיאה מתבטאים בחיבור הפיזי.
חיי נישואין בריאים הם כאלו שבהם הגבר הוא המוביל של הבית. הוא זה שמשפיע ונותן לכל בני המשפחה, מעניק לאשתו אהבה, מספק את צרכיה ומהווה כתובת לכל בעיותיה. כאשר הגבר חזק ומוביל, האישה מרגישה בטוחה; לעומת זאת, כאשר הוא חלש ורופס, האישה חשה חוסר ביטחון ומרבה בטענות ודרישות.

מבלי להיכנס לעומק התחום של שלום בית, אני סבור שזהו אחד המקומות שבהם טבעו של הגבר בא לידי ביטוי בצורה הברורה ביותר. גבר שואף להיות מוביל. גברים אוהבים להיראות חזקים וגבריים, משום שיש בהם צורך פנימי עמוק בהנהגה ובהובלה. לא בכדי, עולם הפוליטיקה מלא בעיקר בגברים.

במיוחד בתוך חיי הנישואין, הגבר שואף לנווט ולהוביל את משפחתו. וכאמור, החיבור הפיזי הוא בעצם שיאם של חיי הנישואין.

מכל האמור עולה המסקנה שהחיבור הזה הוא למעשה שיא הביטוי של אותה הנהגה.

מכאן ניתן להמשיך צעד נוסף ולטעון: הדחף המיני הוא, בבסיסו, דחף להוביל להשפיע ולשלוט.

למה דווקא באשה? ולמה ישנם כאלו שנמשכים לצעירים?
למה אחרי נפילה אנו מרגישים מרוקנים?

מקוה להמשיך

אשמח לתגובות, להארות וגם להתעמתויות.

נערך לאחרונה: לפני 19 שעות, 12 דקות על ידי חרותעולם.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות

Are you sure?

כן