ברוכים הבאים, אורח

התמודדות אחרי חברה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: התמודדות אחרי חברה 62 צפיות

התמודדות אחרי חברה לפני 6 ימים, 21 שעות #155935

• brightbutterfly81
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • חבר חדש
אני בן 18, הייתה לי חברה ונפרדנו כי זה לא מתאים בגיל הזה ומאז שאני לא איתה ממש קשה לי, כבר כמה חודשים ואני לא מרפה מזה,אני חושב עליה כל הזמן. חוץ מזה הרבה יותר קשה לי בצניעות עכשיו ובשמירת העיניים, לא יודע אם זה בגלל זה אבל עכשיו הרבה יותר קשה לי, מישהו יודע להגיד לי אם זה קשור אולי? התלבטתי הרבה פעמים אם לחזור אליה אבל אני מבין שזה לא הדבר הנכון, אבל בזמן האחרון יש לי המון נפילות בשמירת העיניים אז אולי כבר כן עדיף לחזור? אולי זה פחות חמור? אשמח לעצות וחיזוק

תגובה: התמודדות אחרי חברה לפני 5 ימים, 15 שעות #155946

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 29 ימים
  • חבר ותיק

זו שאלה שממש קשה לענות עליה....
מי ערב לך שאם ותחזור אליה לא תיפול במה שהרבה יותר חמור משמירת העיניים ואוננות..(גם אם היא פנויה, הסכמת הפוסקים שאיסור נדה זה גם בפנויה...., וגם אם היא טובלת ויש שיטות ש"לא תהיה קדשה" זה לא איסור דאורייתא מכל מקום נראה לי שרעיונית זה בטח יותר חמור מהוצאת שז"ל...)...
מברך אותך שיהיה לך יותר קל ותזכה להעלות נח"ר לאבא שבשמיים שאוהב אותך כל כך ורוצה רק בטובתך (גם אם אנחנו לא רואים את זה...)

תגובה: התמודדות אחרי חברה לפני 3 ימים, 19 שעות #155957

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 21 ימים
  • חבר ותיק

נראה לי שהמצב שלך הוא כזה שדורש ייעוץ פרטני, אי אפשר להסתמך רק על הפורום בכזה מצב, כי יש כאן שאלה מעשית איך לפעול והיא כוללת הרבה צדדים.
זאת אומרת שאחרי כל השיתוף והחיזוק שתקבל כאן בפורום, אני ממליץ לך ג"כ להתייעץ עם מישהו שמכיר אותך ואתה סומך עליו, איך לפעול בנידון.
בהצלחה רבה מאד!!

נערך לאחרונה: לפני 3 ימים, 8 שעות על ידי symcha. סיבה: הוספה
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן