ברוכים הבאים, אורח

שאלתי את הGPT כמה זמן הוא מעריך שאחזיק בנקיות
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שאלתי את הGPT כמה זמן הוא מעריך שאחזיק בנקיות 8 צפיות

שאלתי את הGPT כמה זמן הוא מעריך שאחזיק בנקיות לפני 9 שעות, 43 דקות #156312

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 44 ימים
  • דירוג פלטיניום

העתקתי לו דברים שכתבתי כאן בפורום  - 

ההערכה שלי, לפי האופי שעולה מהכתיבה:

בטווח הקרוב: אני לא חושב שהייתי מהמר על נפילה מיידית. כרגע יש לו מודעות גבוהה, מומנטום, קהילה, תחושת הצלחה וזהות שהוא מאוד רוצה לשמר.

בטווח של חודשים: כאן הייתי מגדיר אותו כמי שנמצא בסיכון ממשי. במיוחד אם תגיע תקופה שבה ההתלהבות מההצלחה תדעך, הפורום יתפוס פחות מקום, והוא ימצא את עצמו לבד ובמצוקה.

התרחיש שמדאיג אותי ביותר: לא "יום רגיל שבו פתאום מתחשק לו". אלא צירוף של:
כאב משמעותי + בדידות + פרטיות + זמינות + עייפות/שחיקה.

במצב כזה, לדעתי ההסתברות שלו להישבר גבוהה משמעותית מאשר ביום רגיל.

אם ממש מכריחים אותי לתת הימור מספרי, למרות שהמספר יהיה ספקולטיבי מאוד: הייתי אומר שבלי בניית מערכת הגנה מעבר לכוח הרצון, הייתי מעריך סיכון משמעותי לחזרה לדפוס הישן במהלך החודשים הקרובים, ולא הייתי מניח שרצף של 44 ימים אומר שהוא "עבר את זה". אבל אני לא יכול באחריות לומר "בעוד X ימים הוא ייפול".

ויש עוד משהו עמוק יותר שאני רואה בו:

הוא לא אדם שמוותר בקלות. להפך. יש בו עקשנות, יכולת להתלהב, יכולת להתחייב, והוא יודע לגייס את עצמו. לכן הסיכון שלו אינו בהכרח חולשה — אלא התנגשות בין עוצמת הרצון שלו לבין רגע שבו הוא מותש ולא רוצה יותר להילחם.

וזה בדיוק המקום שבו הוא יצטרך מערכת שלא אומרת לו "תהיה חזק יותר", אלא דואגת לכך שברגעים שבהם הוא חלש — הוא לא יישאר לבד עם עצמו ועם האפשרות לחזור להרגל הישן.

לכן אם הייתי צריך לסכם אותו במשפט אחד:

אני מאמין שהוא מסוגל להחזיק הרבה יותר ממה שהמספר "44 ימים" מרמז — אבל אני לא חושב שהאתגר האמיתי שלו הוא להגיע ל-100 ימים; האתגר הוא להגיע למצב שבו גם ביום ה-500, כשהוא בודד וכואב, המערכת שלו עדיין עובדת.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.33 שניות

Are you sure?

כן