ברוכים הבאים, אורח

קושי גדול
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: קושי גדול 89 צפיות

קושי גדול לפני 1 שבוע, 2 ימים #156593

הייתי רוצה לשתף קושי שכרגע יש לי אני ברוך השם התקנתי סינונים על כלל המכשירים שברשותי ועכשיו קשה לי כשאני בבית (בין הזמנים) ופשוט נזכר בנפילה האחרונה ודברים כאלה וקשה לי ואין לי לאן לברוח עם זה. אני יכול להחליק ולגלוש על הדחפים או להסיח את דעתי מהם אבל הם פשוט חוזרים וחוזרים וחוזרים כבר איזה 4 ימים כל הזמן אני מרגיש כאילו אני טובע בבריכה מאוד מאוד נמוכה כי הסינונים לא נותנים לי לטבוע מצד שני כל המחשבול האלה מתישות מה העצות שלכם. אני אחרי ברוך השם שהיה לי 30 יום נקיים נפילה ואז עוד עשרה יום נקיים

תגובה: קושי גדול לפני 1 שבוע #156599

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 115 ימים
  • דירוג זהב

מחזק את ידיך!!!!

תגובה: קושי גדול לפני 1 שבוע #156605

אני רוצה לפרוק כאן ולהגיד שנפלתי מצאתי דרך לא דרך למצוט תוכן. אני באמת חושב שהבעיה העיקרית שלי עכשיו זה לא החסימות הם קיימות אני מודע אליהם הן עוזרות אני יכול להצביע על 10 מקרים שהייתי נופל מבלי החסימה ואפילו לא טרחתי לנסות את הפרצה הזו שמצאתי אני אוטם עכשיו לא נותן לה לקרות יותר בשום מחיר אבל אני באמת צריך עזרה אין לי למי לפרוק את התחושות שלי קשה ליייייי זה באמת מילא הרבה זמן מהחיים שלי ואני מנסה למלא את החור ופשוט לא מצליח אני צריך עזרה בבקשה תעזרו

תגובה: קושי גדול לפני 1 שבוע #156609

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 15 ימים
  • דירוג זהב

ל brightjellyfish64 היקר!
הינך כעת ב'עין הסערה' בתוך עומק הקושי, היצ"ט מושך מצד אחד והיצה"ר מצד שני ואתה נקרע באמצע..
זה קשה מאד אני גם הרגשתי כך הרבה פעמים, השכר הוא עצום, הרי זה ממש להלחם עבור: שמירת התורה, הקדושה, הקשר עם הקב"ה, הטהרה,
למה אנחנו כ"כ מעריכים ומוקירים את החיילים? כי הם נלחמים עבורינו, מסכנים את עצמם, מקריבים. זה בדיוק מה שאתה עושה עכשיו בשביל הקב"ה, עם ישראל, הנשמה.
חזק ואמץ!

תגובה: קושי גדול לפני 6 ימים, 20 שעות #156611

• mitmoded1
  • חבר ותיק
בוקר טוב ומועדים לשמחה!

מבין את הקושי ואת הכאב. 

מצטרף לחיזוק של קודמי. אני בטוח שיש כאן מתמודדים עם ניסיון ויותר עצות שיגיבו בהמשך. אם יעזור לך לפרוק ולשתף. אתה יכול לכתוב לי בפרטי. אשמח לעזור . שנצמח מכל קושי ונתבשר בשורות טובות 

תגובה: קושי גדול לפני 5 ימים, 2 שעות #156621

• גגןן
  • חבר חדש

זה תגובה נורמלית לגמרי, התרגלת למשהו והמוח שלך מנסה לברוח למקום המוכר לו בכל עת שיוכל

חייבים למצוא תחליפים לרצות את המוח, עדיף כמובן שיהיו חיוביים

אני הייתי במצב של כמה נפילות בשבוע ויותר וכעת בערך אחת לחודש אני מוצא את עצמי שוב נמשך,ולעיתים קרובות לא עומד בניסיון, מניח שעם הזמן מרווחי הזמן ימשיכו לגדול עד שייהפך לזכרון רחוק 
אמן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן