ברוכים הבאים, אורח

נפילה במקום פיזי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: נפילה במקום פיזי 31 צפיות

נפילה במקום פיזי לפני 2 ימים, 16 שעות #156713

• balancedmongoose66
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש
הי חברים רציתי לשתף ולשאול מה אתם חושבים עלי ועל הסיטואציה עד לפני חודשיים הייתי נופל 3-4 פעמים בשבוע
ברוך השם החלטתי מאמצע חודש אלול לקחת את עצמי בידיים שמתי סינון לטלפון והייתה לי התחזקות רוחנית חזקה מאוד מראש השנה עד עכשיו הרגשתי את השם בתפילה בלימוד תורה בכל מילה בכל מעשה שאני עושה הרגשתי מתיקות גדולה אבל היתה לי היום ולפני כמה ימים נפילות חזקות מאוד ויתרתי לעצמי היה לי קצת קשה הלכתי פיזית למקומות לא צנועים( לא ארחיב לאן) ונפלתי וואלה אני מבואס ולא כל כך מחובר לעצמי מסתכל במראה ולא מזהה את עצמי באלי קצת מישהושיחזק אותי ויבין אותי כי אני מרגיש לא בסדר האם זה קרה לעוד מישהו ?

תגובה: נפילה במקום פיזי לפני 2 ימים, 5 שעות #156717

• דוד 1234
  • רצף ניקיון נוכחי: 41 ימים
  • חבר חדש

וואלה אני מזה מבין אותך
בפרט שיש את הדחף העצום הזה ללכת
מה שאני עשיתי לעצמי לא יודע אם זה יעזור לכל אחד זה דבר ראשון מכיוון שאני יודע שיש לי חולי אני לא מתקרב לאיזורים שאני בשניה יודע שאני יכול להכנס ללכת וכדו' פשוט נמנע מזה עד שבעז"ה אני אצליח להיות חזק גם בזב
כמו שאומרים לנזיר סחור סחור ולכרמא אל תקרב
ופשוט להתפלל לה' כמו המאמר של החוסר אונים שכתב רפאל השבוע שמדבר על זה שאנחנו יודעים א מגבלות הכח ולא מתחמקים אלא יודעים שיש דברים שגדולים עלינו ואני חושב שבהחלט לדבר עם ה' זה דרך לבקש כח ממנו להתמודדות שלפעמים הרבה יותר גדולה

ותזכור שאתה יכול כמו שהצלחת מאמצע אלול וכ נפילה שנמנעה בסופו של דבר זה עולם ומלאו אפילו שהיו עוד נפילות אבל ההתגברות האחת היא ענקית!!!!

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן