אחרי 41 ימים מאושרים ימים של נקיות והצמדות לתכנית נפלתי!
נפלתי אבל אני חייב להמשיך בתכנית, אין לי ברירה אחרת, אסור לי להתייאש, אם אתן לנפילה הזאת להמשך זה הסוף שלי!
נפלתי, אבל לא התייאשתי בכלל! אני מבין בדיוק למה זה קרה, הייתי עכב"ר(עייף, קצת כועס, בודד מאד, ורעב) והתיישבתי מול המחשב.. נו, מה חשבתי שזה יגמר ככה...?!
המחלה עבדה עלי שהכל יהיה בסדר אם אראה סרטוני 'פרווה' ומשם הדרך הדרדרה והדרדרה עד המכה של הנפילה.
אני מודה לה' שזיכה אותי ב41 ימים של נקיות וטוהר (שמצטרפים ל 32 ימים מהנפילה שלפניה ול16 ימים לפניה יוצא שבתוך 90 ימים של נקיות נפלתי 'רק' 3 פעמים, איזה גדול ה'!! כ"כ הרבה ימים נקיים) ומתחנן לפניו שיכניס בי כח להסתכל קדימה ולהצמד עוד יותר לתכנית הנפלאה של 12 הצעדים, כי בלעדי זה אין לי סיכוי לשרוד אפי' לא שעה אחת!
ולסיום, רציתי לשתף אתכם, משפחתי היקרה, משפחת 'שמור עיניך':
לא יודע איך זה אבל אין לי הרגשה גרועה, או הרגשת יאוש שמגיעה באופן טבעי אחרי נפילה. אני לא יודע אם זה קשור לתכנית, אבל זאת ההרגשה, הרגשה של - נפלתי? לא נורא, קדימה!
כתבתי לעצמי בדיוק מה היו ההכנות לנפילה, איך היא התבצעה ומה התובנות שלי מכאן ולהבא כדי למנוע את זה. הכל נכתב בישוב הדעת בלי יותר מדי עצבנות או דיכאון.
'אלי, תן לי את השלווה לקבל את הנפילה שקרתה שאין ביכולתי לשנותה, אומץ להסתכל קדימה ולהצמד אליך, ואת התבונה להבחין בין מה שתלוי בי למה שצריך להכנע אליך.
רצונך ה' יעשה ולא רצוני'