שלום אני נקי 7 ימים . מקווה לשרוד עוד . כול פעם שאני עובר את שבת אני יוצא ממנה מצוברח , אני בגיל 23 , מתמודד עם נטיות הפוכות , אצל פסיכולוג , בנוסף לפני חודשיים נתקפתי התקפי חרדה מעלייה לתורה ומנסיעה באוטו בעקבות ת.ד שעברתי . במהלך השבוע אין לי כ"כ זמן להתמודד עם הפחדים הללו , שמגיע שישי או מוצ"ש ואני לא לוקח את האוטו ומנסה להתגבר או לפחות לנסות לנוסע עם אבא שלי אני מרגיש מופסד , בתפילת שחרית לפני שמעלים אותי לתורה אני מרגיש את הדופק שלי עולה ואם אולי יש רמז שאני עולה אני כמעט ומתחיל להקיא ואז בורח משם - מרגיש מופסד ,אח"כ אפילו במנחה אני ממש דופק לי הלב ומרגיש שעומד להקיא ומתחמק מרגיש דפוק עם עצמי , כול החברים שלי מסביב התחתנו ואני לא , עם ההרגשה הזאת אני כמעט נופל כול מוצש הרגשה שאין לי סיכוי אני רק הולך ומדרדר אני קורא הרבה על התקפי חרדה וcbt אבל שמגיע "רגע האמת " אני בורח לרוב לא מתעמת עם המציאות , הפחדים שלי והטינות שלי מחטיבים לי את החיים , אני כול פעם מבטיח לעצמי די לא עוד פורנו של גייז, ואז אחרי שבת כ"כ מסריחה שאני מרגיש כ"כ בקנטים כ"כ לא שווה ,אפילו לעמוד לתורה אני לא יכול!!! אני מתחמק דבר כ"כ פשוט ובנאלי , אני פוחד מנהיגה ,אני פוחד איך אני ינהל משפחה , קשה לי עם ההרגשה הזאת , אני מרגיש כ"כ מובאס שאני מתנחם שם , יש לי סיכוי בכלל נראה לי שאני רק הולך ומדרדר , אני כן לוחם וכן נכנס וכן קורא וחברותי והכול אבל אחרי שבת כזאת , ההרגשה שאין לי מה להפסיד שאני דפוק מרוב שאני לי כבר כוח אני לא בוכה על המצב העגום שלי , אני משתמש בשיטת 3 הטורים כי אני יודע שיש כאן המון עיוותי חשיבה ובגללם אני נמשך למשולמים אבל שאני מגיע לתכלס אני נופל אני מובס, עלייה לתורה???? רבאק מה קורה לי??? והגלישה לאינטרנט זה הפיתוי הכי טוב , שולטים לי על החיים, יש לי סיכוי להתחתן בכלל ??? לא יודע, אני יישאר רווק ואומלל כול החיים שלי , אני פוחד לנהוג , רואה את כולם חיים את החיים שלהם, בחוץ כולם חושבים שהכול בסדר איתי, שאני חברמן, מצחיק, מצליח בלימודים ,אבל בתוך תוכי אני עצוב וחרד על המצב שלי, אני לא רוצה להגיע למצב של חוסר אונים ,ואני עושה לומד הולך לפסיכולוג קורא מאמרים ואז ברגע האמת עוד פעם מובס ועוד פעם מובס , מה יהיה איתי ? כולי דיבורים כולי פגמים , אני רוצה להצליח להתחתן לקום מאשפה הנפשית שאני נמצא בה ! אני מפה פונה אליך : אבא תעזור לי , תעזור לי להתגבר על הפחדים שלי בבקשה ממך!!! אני כן רוצה להתחתן הוצאתי עד עכשיו 6000 שקל רק אני בלי העזרה של ההורים שלי, כי אני לא רוצה לצער אותם , ואז הגיע גם החרדות האלו למה ? למה זה מגיע לי ? תמיד אני ישאר בודד ? פחדן ? ליצן של כולם ואני אני כ"כ עצוב ....