שואף לטוב כתב on 13 מרץ 2013 16:18:
תודה מוישלה אבל אני לא גיריתי את עצמי במיוחד וזה קרה, מה לעשות?
אומר מניסיוני האישי...וכמובן רק את דעתי בלבד
אתה מתכוון שלא גירית את עצמך..
אבל כתבו כאן על כוח ההרגל... ואני יסביר למה הכוונה...(כמובן שזה מאוד אינדיבידואלי לכל חבר וחבר כאן)
אם אתה נמצא במצב של 'חי' סביב פורנו [קרי כל הזדמנות שיש לך אתה צופה ומאונן ומוציא זרע] כמו שאני הייתי.. ברמה של (9. 24/6) אז גם כשאתה לא ממש צופה או מאונן... *אתה עדיין שקוע בזה לגמרי.
זה אומר שאתה חושב על זה כל רגע...
ומחשבה יוצרת מציאות!
מתחיל הליך פיזי של, הגוף של הזרמת זרע לביצים, בדומה לפעולת אוננות..
להגמל ממצב שכזה זה ממש קשה כי לחלק מהמכורים כאן יש הליך של כמעט כפייתיות לצריכה של פורנו...
אז כן זה טבעי לגמרי שתרגיש את זה..
אז מה הפתרון?
אמרו חכמים מרעיבו משביעו...
עכשיו תשאל איך זה הגיוני.. ככל, שעובר הזמן אני מרגיש שהרבה יותר בא לי לעשות את זה?
השאלה היא מה עשית, בזמן הזה שעבר?
אם ישבת וחשבת על זה כל היום... אז כן הגיוני שמיום ליום לך קשה יותר.. בדיוק כמו מטפס הרים שמסתכל כל הזמן אחורה...
אז מה עליי לעשות? עולים סרטים לראש? [כאן מתחילים הרחמים העצמיים והייאוש]
אומר אדמו"ר הזקן (בעל התניא) בפרק יב בליקוטי אמרים וזה לשונו:
שכך נוצר האדם בתולדותו שכל אדם יכול ברצונו שבמוחו להתאפק ולמשול ברוח תאוותו שבלבו שלא למלאת משאלות לבו במעשה דיבור ומחשבה ולהסיח דעתו לגמרי...
... ואהבתו המסותרת בחלל הימני להתגבר ולשלוט על הרע הזה המתאווה תאווה שלא להיות לו שליטה וממשלה בעיר להוציא תאוותו מכוח אל הפועל להתלבש באברי הגוף ואפילו במוח לבדו להרהר רע אין לו שליטה וממשלה להרהר ח"ו...
... אלא מיד בעלייתו לשם דוחהו בשתי ידיים ומסיח דעתו מיד שנזכר שהוא הרהור רע ואינו מקבלו ברצון כי המהרהר ברצון נקרא רשע
אני מתרגם לך למילים שלי..
תהליך אמיתי מתחיל משמירה על ה'לבושים' הכי עדינים שלנו.. המחשבה!
שם זה לבוש גבוה מדיבור וממעשה
...
טוב נו איך אני יכול לשלוט על מחשבות??
אדמו"ר הזקן אומר לך שאתה יכול!!
מחשבות, תמיד נמצאים.. וכן לפעמים עולה תמונה של, סצנה מסרט פורנו שאני כל כך אוהב...
נו?
ואז?
אתה זורם עם המחשבה? ואומר לעצמך נו אני לא צופה בסרט.. אני לא מאונן....
אבל פה מתפספס משהו ענק... לראות סרט או לאונן זה 'לבוש' המעשה! מעשה הוא חשוב אבל הוא לבוש נמוך..
אם אתה שומר על ה'לבוש' העדין יותר... המחשבה.. אם תשמור על זה מובטח לכם.. שלעולם לא תצטרך להתלכלך עם צפייה בפורנו או ב אוננות..
זה פשוט יעבור לך לבד... ובלי כאבי ביצים... ולא משנה הזמן משנה הדרך!
מקווה שעזרתי.
דף חדש.