תהיות:
שואלים בשביל מה אנחנו כאן בעולם? הרי בורא עולם יכול לברוא את העולם בצורה שלא תצטרך אותנו. אז מה אנחנו עושים כאן? בשביל מה הוא צריך אותנו?
לפני שאנסה לתת תשובה אני אשתף קצת בתהיות אחרי עוד נפילה.
כמו לפני נפילה אני מצליח להחזיק כמה ימים ומתחיל להרגיש טוב עם עצמי, מרגיש בדרך הנכונה, פתאום כל העולם מתחיל לחייך אלי והכל נראה יפה ומקסים עד שזה קורה....
ואז אני מרגיש כאילו הדבר היחידי שאני רוצה בעולם והדבר היחידי שיש לו משמעות בעולם זה התאווה כאילו לשאר הבריאה אין שום תכלית אם היא לא יכולה לספק אותי.
אבל כמובן שאני לא נופל בכזאת קלות הרי אני לא פראייר היצר טיפה עושה לי תרגילים כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי כדי להכנס למקום שאני יודע שאני לא צריך להיות בו.
ואני נכנס לאין שאני נכנס ומתחיל לראות את הזוהמה שבאותו רגע נראת כל כך טוב ומפתה. ואז אני נופל
אחר כך אני נכנס ליאוש שלאט לאט מאבד מעצמו עד שאני כבר לא מתרגש מכלום עוד נפילה, עוד ראיה אסורה, יאללה בקטנה הכל עובר.
לפעמים זה גורם לי לרצות לעזוב הכל. פשוט לזרוק את החיים להעלם איפשהו בעולם ולהתחיל מחדש או אולי פשוט לקבל את זה.
אבל אז אחרי אני מחליט זהו: פעם אחרונה, חאלס עברתי את הגבול, וככה אני נכנס בראבק לנסיון נוסף,
חוזר לזירת ההאבקות למרות שבתת מודע אני יודע שאני הולך לקבל שוב נוקאוט וחוזר חלילה
אבל לא עוד, זהו נגמר הקרב, אני הולך לנצח.
זה נשמע כמו עוד הבטחה חסרת כיסוי, אבל הבנתי משהו אנחנו כאן כדי להלחם זה התפקיד שלי, שלנו, לוחמים
להלחם בדברים שמושכים ונוצצים ונראים כל כך מטורף אבל בעצם זה רעל עטוף שוקולד
כי זה כל הניסיון כל הקטע כל המטרה. להשתמש בשכל ולהגיד לא! לעצור בפני הדברים האלה, בפני השגעון הזה
כי לבורא עולם יש מספיק מלאכים שעושים את מה שהוא רוצה. הוא רוצה אנשים שיעשו את רצונו למרות כל הקושי, התאוות, היצרים , הפיתויים.
אז מה מבטיח לי שאני אצליח הפעם? מה שונה מכל שאר ההבטחות והנדרים?
זה שאני עדין כאן, כי אם אני עוד חי אז יש לי משימה, מטרה, להשתקם ולהתגבר, כי בשביל זה אני פה. לא וותרו עלי לא התייאשו ממני.
אז גם אני לא מתייאש !
אני הולך להצליח להיות לוחם, אדם גדול, שמצליח לקום אחרי 1000 נפילות, מצליח להגיד לעצמו לא! לשים לעצמו גבולות
כי זה מה שלוחם עושה. נלחם.
אשמח לתגובות ועצות.