דורון יקר, תודה על הגילוי הוא באמת נאות. ולשאלתך, אם יורשה לי להבנתי אין כאן שום קונפליקט. בעיני אתה איש מאוד רוחני. גם אני, כולנו בעצם. כך אני מאמין, באמת. התכתבנו על זה בעבר, נראה לי שאתה בטעות חושב שבעייתינו היא העדר רוחניות. לא. הבעיה כפי שאני מבין אותה היא רוחניות שגויה והרסנית.
שים לב, בגלל עומק הניתוק הרוחני נדרשנו להשתמש, וכך פיצינו על הפער, זה מה שמילא את המשבצת. עכשיו, אם המחלה היא מחלה רוחנית - ניתוק רוחני, ומה שממלא את הניתוק הוא הפורנו שיושב על 'הרוח'. כשאתה עסוק בו, אתה פועל באופן רוחני. הוא שגוי, עקום, הכל נכון אבל הוא עדיין אקט שבמהותו הוא רוחני.
כל מה שנדרש הוא להכניס למשבצת משהו אחר, עוד אקט שבמהותו הוא רוחני, ולא התפילין לא עזרו כם לי. זו לא הרוחניות עליה דברנו. זו פעולה דתית. הייתי מציע לך לבדוק הייטב מה אתה מחפש בפורנו, כן, תתפלא, אני בטוח שיש לך את הסוג המועדף עליך, אם אדע איזה סוג של חיבור אתה מחפש שם יש סיכוי שהכח העליון יעזור לי לכוון אותך.
מהנסיון שלי עם מכורים שהאובססיה שלהם היא בעיקר לפורנו יש חשיבות מכרעת לסוג הפורנו, מטבע הדברים לא כדאי לעשות זאת כאן. אשמח לעזור לך. רק תודיע לפני כן שאבדוק האם אני מחובר, לדיאלוג כזה כדאי להתכונן, אחרת שנינו נלך לעזאזל, יחד..
בהחלמה.
אוהב.